Bunkové soli

michaela404
14. mar 2024

Máte niekto reálnu skúsenosť s bankovou soľou presnejšie touto na tetaniu mag phos

palculienka40
14. mar 2024

@michaela404 pozrite si video od Bukovskeho o bunkovych soliach.

ivi85
15. mar 2024

@palculienka40 prosimta vedela by si hodiť link? Lebo keď som dala na YouTube,i nenašlo o bunkových z Bukovský nic,rada by som si pozrela. Ďakujem

luxus10
15. mar 2024

@ivi85 DAJ SI BUNKOVE SOLI BUKOVSKY a hned ti vybehnu 3 videa na yt...

luxus10
15. mar 2024

v podstate tam urobil chemicky rozbor tablety, co ale nic nehovori o ich ucinnosti, ak je nieco vyrobene napr. nano technologiou, ma uplne iny ucinok ako bezne tbl...odskusane... stacia tam aj mikrogramy ucinnej latky, lebo bunky potrebuju mikrogramy...co je ale dolezte-je vzajomny pomer tychto latok...

skor si myslim, ze tieto pripravky budu vhodne hlavne pre ludi, ktori su po operaciiach, porodoch, dlhodobych vycerpaniach,mozno chorobach...po takych veciach, kde dochadza ku strate tychto bunkovych soli..tito ludia to mozu jenoznacnejsie pocitit...

pokial je telo zahltene bakteriami, virusmi, parazitmi, plesnami, zapalmi...moze clovek do seba cokolvek hadzat ako do studne, ucinok ziaden...preto na detoch vidno vysledky lepsie---nemaju tolko zataze...

jessica83
15. mar 2024

@michaela404 ano. Pouzivam vsetky schlusserove soli (bunkove soli), uz niekolko rokov (ked treba nejake mineraly ci soli doplnit). Ak chces, posli sukromnu spravu ak mas nejake otazky

luxus10
15. mar 2024

@jessica83 a co konkretne sa ti podarilo s nimi poriesit? preco si ich zacala pouzivat, a kde ich kupujes?

jessica83
15. mar 2024

@luxus10 rozne. Je toho viac. Alternativu pouzivam viac rokov. Kupit sa daju v lekarni vickywall na riazanskej v ba, ale aj v iris na ivanskej ci v centre ba v predajni s TCM. Plus je viac moznosti nakupu cez web. Vo vickywall aj v irise sa daju spravit aj skolenia na bunkovesoli. Je moznost kupit aj knihu na co ich pouzit. To ze su oznacene farebne ma tiez svoj vyznam. Ale to je uz na dlhsie.. www.bunkovesoli.sk a pouzitie na psychickej urovni je rozpisane aj na virtuosa.sk

ivi85
16. mar 2024

@luxus10 dala som si ešte pred tým ako som písala o link a teraz znova a veru mi nevyhodilo ani jedno jediné video. Bukovskeho mám napozeraneho, aj ho odoberam a spomínané video som veru nenašla. Ak sa Ti podarí, budem rada za link 🙂🙏

ivi85
17. mar 2024

@luxus10 vďaka

michaela404
autor
27. júl 2024

@jessica83 môžem ty ešte napísať ohľadom tých soli teraz som ich začala uzivat