Ahojte baby, chcela by som vediet ci mate niektora skusenosti u deti do 3 rokov s nejakymi pripravkami ktore su učinne a možu ich brat deti do 3 rokov.
Citala som dobre spravy o betaglukane ako pripravku na posilnenie imunity, a tiez o brusniciach ale vsetky pripravky co som nasla su vhodne az pre deti od 3 rokov.
Uz viacej pripravkov co sme dostali od doktorky bolo napisane ze nevhodne alebo az pre starsie deti, a aj tak nam ich dala ale brali sme ich v mensom davkovani apod. Tak neviem ale ci kupit nieco a dat polovicnu davku alebo existuje aj nieco pre mensie deti. Ak mate nejake dobre referencie naj schvalene aj pediatrickami napiste dik
ahoj dakujem poznam tieto pripravky, ale ani nehladam nieco na ,,imunitu" ako sa hovori a doplnky i ked jasne vitaminy su potrebne...my napr. pouzivame Cebion....
ale hladam specialne tieto brusnice ( kvoli mocovym cestam) a este cisty nejaky vytažok hlivy ustricovej...ktore mozu aj mladsie deticky...
v principe mozes skusat davat cokolvek po konzultacii s lekarou, ta ti aj poradi davkovanie, ja som skusala aj echinaceu a imunoglukan, ale dcerke to nejak nepomohlo, davkovanie si uz nepamatam, ale dr. mi vtedy ochotne poradila...co je dolezite, musis pocitat s pripadnou alergickou reakciou
teraz skusame sprej do nosa s koloidnym striebrom a ked pojdem okolo nejakeho bioshopu, tak planujem kupit OREGANO v kvapkach, vraj je to este silnejsie a to mi odporucila moja pediatricka 🙂 nici to vsetky bakterie, virusy aj plesne....obe moje baby su aj nastavene na imunostimulacnej liecbe, ale aj tak je to prd platne, jediny rozdiel je v tom, ze starsia uz nemava 40tky horucky a silne bolesti pri kazdej chorobe
@zuzuj
ja dávam malej Detský sirup s betaglukánom s príchuťou ovocia, vyrába to Natur, je určený pre deti od 12 mesiacov.
dakujem baby kuknem to🙂
Ahoj.. Sirup pikovit je uz od jedneho roka alebo imunoglukan, tam pisu, ze od 3 rokov, ale po konzultacii s lekarom od 1 roku..Dokonca na tej hlavnej strane, kde je velkym nazov imunoglukan, tak pod tym je napisane, ze vyzivovy doplnok od 1. roku, davkuje sa to podla kg, berie ho moja mala.. Odporucila nam ho lekarka a aj v lekarni ho odporucaju a chvalia..