Ahojte,
Syn ma na nohe dost velku bradavicu ? Vedela by som sa jej zbaviť pomocou domaceho liecenia? Vedla nej mal aj malú bradavicu ,ale tú som pomocou ,,Kolodium forte,, zničila.. Neviete,ci by som to mohla použiť aj na tú veľkú? Neublizim mu s tym nejako?
natierat tea tree olejom s manukou, po cca 2 tyzdnoch by mala scerniet, vyschnut a odpadnut sama. Dr. to vypali a to vlastne tiez vyschne a odpadne, ale netreba cakat 2 tyzdne
@ena88 písala som vám správu
@skrinkaminka prosim napiste spravu aj mne mam ten isty problem,dakujem
@skrinkaminka dakujem
@zuzkamargit dakujem za radu
@stuplicek33 juuj keby u nas normalnej koznej bolo 😣😞musim s tým niekam zbehnúť..dakujem .
@ena88 naša by to len rezala, a tak som si povedala dosť a hladala aleternatívu a vyplatilo sa :D
@renattka24 baby ahojte priatel ma bradavice na nohe na prste podla mna uz ich tam ma 10000😀 nepomaha nic ani hliva ani colodium ani duofilm ktory teraz davam ani cesnak ani ocot citrón nic bol s tym u kožného kedze je športovec nemoze si to dat teraz vypáliť az v maju ja uz som zúfalá !!!!!!!
@kristin10 pytajte Verumal.. Ten vam zarucene pomoze. Kozna nepredpisala? My sme skusili vsteko co si pisala a az Verumal pomohol do tyzdna sa spravili chrasty a odlupili sa potom.
@renattka24 dakujem vyskusam
@kristin10 presne,umelá tráva a tie smradľavé kopačky🤣katastrofa...
ideme skúsiť ten verumal ako odporučila @renattka24
@metoyou4 urcite vyskusajte a uvidite ze pomoze. Este inak sa da kupit aj taka zamrazovacia vecicka na doma. Odfotim vam to. Ja som objednala cez internet.
@renattka24 poprosím
@metoyou4 paci sa. Skuste aj toto mne sa zda ze aj toto pomohlo. Nebojte sa pritlacit a mo by sa to zasusit pekne. A plus ten Verumal.
@renattka24 dakujem veľmi pekne za radu 😘
Verumal urcite na 100% zaberieeeee...zan dam ruku do ohna
@ena88 ja by som s tym radsej zasla ku koznej. Ja som bola tiez s dcerou, jej sa zacali tvorit na rukach a dala jej aj tabl. na podporu imunity a aby sa jej viac nerozsirovali. Ono, 1je nad kozou a ďalšie pod. Takze radsej by som zasla za odbornikom, co ten povie