Ahojte, má tu niekto skúsenosť s pánom Dedíkom? Čítala som veľa recenzií no menej čo sa týka tehotenstva - plodnosti. Zvažujem či ísť k nemu alebo ísť rovno do centra. Ďakujem
@engel76 ja mam urobene vysetrenia a brala som aj clostyl, parlodel, podstupila IUI ale zatial nepomohlo .... ma za sebou aj laparoskopiu .....
tento mesiac mam pauzu od vsetkeho a dozvedela som sa o p. Dedikovi tak preto sa pytam .... zvazujem Helios v Martine ....
ahoj. my mame cela rodina len dobre skusenosti. i ked nie ohladne tehotenstva ale vsetko ostatne ohladne zlcnika ciev travenia atd ano !
@andula1988 IUI bolo v Martine, ci inde? Neviem zial o slov.centrach, teda boli sme v iscare raz a stacila mi konzultacia a odchod. Boli sme v Brne.
@engel76 iui bolo v TN ale uz zvazujeme ine centrum a niekam sa posunut ....
@andula1988
Áno ja som po operácii mozgu a vďaka nemu chodím a som v pohode. Pán doktor čo k nemu chodím na kontrólu povedal že taký stav dobrý po takej taškej opercii nevidel. A môj syn bere kvapky na alergiu a výsledky má odvtedy dobré. Tak ja by som to skúsila zato nič nedáš.
Uz mate urobene vysetrenia u svojej gynek.? Najprv by som riesila to, najmä hormony, AMH a ultrazvuk, ci dochadza k ovulacii. Kupila si inofolic a az potom sla do centra asist.reprodukcie. Mne Dedikove vodicky nepomohli.