Prosím Vás nemáte niekto skúsenosť s biologickou liečbou psoriázy? Počúvame z každej strany raz dobré, raz veľmi zlé a nevieme sa rozhodnúť. Ďakujem
@zuzulikh Dakujem velmi pekne, ide o moju maminu - praveze sme boli prekvapeni, ze jej lekarka rok po vypuknuti ochorenia navrhla BL - navyse vramci testovania noveho lieku ☹ Urcite jej poviem o Vasej rade - este raz vdaka. 🙂
ahojte..poznam velmi dobru očistu tela bylinami... prečistí sa celé telo ...ja som sa zbavila psoriazy prave touto kurou
ak ste skusila aj ine varianty za pokus to stoji. je ti autoimunne ochorenie, preto by som najskor vyskusala dat dokopy imunitu a precistila organizmus zvnutra. vela som ciatala o prirodnom oleji z ciernej rasce za studena lisovany, z egypta, ma najsilnejsie ucinky. je na vnutorne uzivanie, ma vysoky podiel biologicky aktivnych, polynenasytenych mastnych kyselin. posobi vyrazne proti alergiam, ekzemom, ma posilnujuce ucinky na imunitny system, posobi antibakterialne, odvodnuje a detoxikuje. ja ho pijem len kvoli detoxikacii, na pokozku ho natieram hlavne na tvar, posobi nie len pri problematickej pokozke, je skvely aj na necistu plet