Biolampa verzus bioprom

merry1001
3. jan 2014

AKe mate skusenosti s Biolampami/Biopromom? Rozmyslam nad Biopromom od Zepteru. . .ktoru odporucate?

saska.t
3. jan 2014

to je rozdiel iba v znacke,stale su to len infralampy ak sa nemylim, skusenosti vyborne co sa tyka jaziev,nachladnutia aj zapallov 😉 Zepter vyhrava....

merry1001
autor
3. jan 2014

@saska.t Dakujem pekne. . .

merry1001
autor
4. jan 2014

Nikto viac nema skusenosti?

cmulinko
4. jan 2014

@merry1001 ked som este robila na SK v nemocnici,tak sme mali Bioptron na oddeleni...a pokial viem,tak na kazdom oddeleni mali Bioptron.My sme to pouzivali na rany a na gangreny hlavne u diabetikov a pre dlhodobo leziacich pacientov,ktory mali prelezaniny.

orlik4
4. jan 2014

my mame biostimul, a maximalna spokojnost. vyhoda oproti zepteru je ta, ze ti moze spadnut, lebo je postaveny na inej technologii, a nemusis sa bat o to jedno zrkadielko z lampy. ked ti v zepteri pukne sklo, tak nove stoji prakticky tolko co cela lampa. (nam uz spadla - biostimul - asi 3x a stale funguje- pri detoch sa tomu podla mna nevyhnes...)
dalsia vyhoda biostimulu je velkost. to svetlo, koliesko alebo ako to nazvat, je rovnako velke, ale myslim velkost rukovate. zepter je strasne velky a tazky. biostimul si dam na celo pomocou takej gumovej pasky, ktora je sucastou a mas volne ruky. neviem si predstavit 10 minut drzat zepter.
my ho vyuzivame hlavne pri nadche a neviem, ci si to len nahovarame, ale podla mna velmi pomaha. aj na jazvy to uz manzel stihol vyskusat a krasne a hlavne rychlo sa zahojilo.
inak co sa vykonu tyka, je to rovnake. nemozem povedat, ze zepter je nekvalitny, to by som klamala. kolegyna ho ma a tiez je spokojna. len co sa tyka praktickosti vyhrava biostimul.
teraz mi este manzel povedal, ze biostimul mozes mat aj na adapteri. my ho mame na kabli, lebo adapter je drahsi, ale da sa dokupit aj adapter, keby si s nim chcela behat po dome.

merry1001
autor
4. jan 2014

@cmulinko dakujem a aku znacku ste mali?

merry1001
autor
4. jan 2014

@orlik4 dakujem, kolko Ta biostimul vysiel?

cmulinko
4. jan 2014

@merry1001 zepter bioptron compact a s tym sme behali po oddeleni od pacienta k pacientovi.dostali sme to vdety ako nove tak sa to skusalo hadam aj na tom kto to ani nepotreboval 😀 ...len aby sme sa s tym naucili robit a aby sme ukazali primarovi,ze kupa nebola zbytocna.Od tej doby uz mozno podostavali nove modely....aj so stojanom.My sme este stojan nemali.

orlik4
4. jan 2014

@merry1001 My sme ho kupovali asi 2 roky dozadu, a to bolo tusim za 340 Eur. Je to presne tato BS 103 http://www.biolampa.sk/bs_102.php
nekupovali sme cez net, ale cez tunajsiu lekaren.
Inak k tym stojanom, ano, su aj vacsie. Ja sa bavim o tych "najmensich" modeloch. Predsalen dat za nu takmer tisicku mi dojde uz strasne vela. Ale ak chces, tak mozes aj tie velke so stojanmi, a vtedy ti to drzanie lampy asi nevadi.

lono
10. jan 2014

My máme Biolampu od Zepteru a sme veľmi spokokní.... 🙂 🙂

modraorchidea
13. jan 2014

čo všetko sa vlastne s tým dá liečiť? naozaj to pomáha?

svetelnaterapia
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzka4444
8. feb 2014

@svetelnaterapia Dobra hovadina 😀

svetelnaterapia
9. feb 2014

@zuzka4444 tak sa spýtaj ktoréhokoľvek lekára 😉

vulka
9. feb 2014

My používame biolampu Bioptron od Zepteru a spokojnosť maximálna.

zuzka4444
9. feb 2014

@svetelnaterapia - Svetelna terapia nema nic s infralucmi.Biostimul mas len jednu farbu svetelneho spektra - to je malo, ine svetlo potrebujes na zapal,ine na bolest... Infralampy je tiez nieco uplne ine. Svetelna terapia je filtracia zo svetelneho spektra. Na vlastnej kozi som skusala rozne typy lamp. Na vyrazky a na akutne stadium rosacei - zacervenanie (zapal) koze. Zepter je niekolkonasobne drahsi, ale ucinky rovnake, ako ine lampy. Zapalena vyrazka mi uschla po 5 aplikaciach rovnako, ako pri inych lampach. Detto zapal koze -3 dni. Kedze mam skutocne vazne problemy pokozky, bolo mi jedno, kolko za to dam, ak mi to pomoze. Ale nie som blbec, aby som urobila dost velku investiciu bez prieskumu trhu. Nehovorim, ze zepter je zly, ale posluzi to uuuuplne rovnako, ako lampa vratane filtrov za 300-500 EUR! A lekarov mam plnu rodinu. Zepter uplacal riaditelov nemocnic, aby zakupili prave ich drahe lampy pre nemocnicu 😀. Inak maloktory lekar veri v ucinky svetelnej terapie. Ja sa z nasej rodiny vymykam, radsej chodim k liecitelom, ako k lekarom a vzdy najskor vyskusam alternativne sposoby, kym si vezmem nejaky liek. Tak mily dealer zepteru, netrep!!!!

@merry1001
@orlik4
@cmulinko

svetelnaterapia
9. feb 2014

Pozri nejdem ťa urážať, lebo je to prízemné, ale je očividne vidieť, že máš málo informácií, preto si radšej nechaj poradiť od odborníka. Niesom lekár ale v tejto oblasti som fundovaný.
Vlnová dĺžka svetelnej terapii BIOPTRON je 480nm - 3400 nm. Pod 480nm svetlo neobsahuje preto nemá UV žiarenie. Od 480nm-750nm je mnohofarebné svetlo (dúha) vďaka, ktorému môže bunka fungovať a pracovať. Infra(červené)svetlo u lampy BIOPTRON začína od 760nm-3400nm čo spôsobí ohrev bunky na úroveň telesnej teploty (bunka nedostane nič naviac nič menej/bunka nieje prehrievaná, zaťažovaná).
Infra svetlo nemá nič s prenikaním do hĺbky, maximálne na úroveň kože, ktorú prekrví. BIOPTRON svetlo má najvyššiu možnú polarizáciu >95% pod stupňom 56,4° vďaka 5 vrstvovému brewsterovemu kryštálu (jediný materiál, patentovaný, vďaka ktorému sa svetlo môže dostať pod kožu v malej intenzite 2,4J/cm2), ktorý spôsobí, že lúče svetla sú fázovo posunuté, beží v paralélnych rovinách, nevytvárajú vysokú intenzitu podobnú laseru a prechádzajú po 2 minútach 3 cm pod kožu.
Keďže iné biolampy tento patentovaný kryštál nemajú, a sú to len nejaké žiarkovy, LEDky pod. svetlo je viac intenzívne, bunky zaťažuje a môže dôjsť k predávkovaniu alebo ku kontraindikáciám. Nemusí sa prejaviť hneď ale po čase, bunka zmení svoju funkciu, môže byť poškodená. Preto sa nemôžu používať u malých detí, novorodencov ani na zápalové ochorenia, prípadne na miesta postihnuté rakovinou. Svetlo BIOPTRON ÁNO!!! Je bez vedľajších účinkov a predávkovania.
Vieš snažím sa len najlepšie poradiť, pretože ak sa niekto chce snažiť liečiť ochorenie u dospelých a najmä u detí, tak BIOPTRON je to najlepšie riešenie 🙂

bibap
27. máj 2014

Ahojte, zhanam biolampu - co najkvalitnejsiu, vobec sa v nich nevyznam... no nechcem zbytocne platit vela, resp. platit zbytocne provizie nejakym MLM distributorom.. poradite.. co a kde kupit?
dakujem

jana7
29. okt 2014

@bibap už si niečo kupila? Lebo aj my chceme biolampu 🙂 len si nevieme vybrať

bibap
29. okt 2014

@jana7 ano kupila som z druhej ruky Zepter. A uzasne!!!! na vsetko to pouzivam a za par dni po probleme

jana7
29. okt 2014

@bibap no zvažujem ci ist do biolampy alebo postači aj infra..taka som nerozhodna... 😉

bibap
29. okt 2014

@jana7 no infra len prehrieva... zepter biolampa taha zapaly a lieci... kupovala som ju kvoli mojmu zapalenemu ramenu, zapal trval dva mesiace, nevedela som hybat rukov a kedze som bola tehotna, nemohla som nic - lieky, elektoliecbu, rehabilitacie... vcsetci ma odpisali, ze mam prist az po porode. No a cuduj sa svete, kupila som biolampu, dala 3x na rameno a za dva dni bol zapal prec. To iste som robila s mojou jazvou po cisarskom, po tyzdni som bola behat. Mala som jacmen na oku, po 1 aplikacii opuch ustupil...

jana7
29. okt 2014

@bibap fiiiiiiiihaaaaaaaa...ja mam dvojčata a furt maju dookola chytene horne dychacie cesty a stale len tie iste lieky...super tak beriem ale tiež len z bazaru, nova je pre mna strasne draha 😒

bibap
29. okt 2014

@jana7 presne... tak drzim palce 🙂

gabixx
10. feb 2015

CHcem sa poradiť , opýtať sa , biolampa mi veľmi pomáha na bedrové kĺby , na bolesť klbov som sa budila niekoľkokrát denne . A teraz asi po 3-týždňoch svietenia , ma prestali bolieť. Tak isto mi to pomáha na reumu prstov na ruke , atď...
Biolampa obnovuje bunky a dopočula som sa , že môže obnovovať aj rakovinové bunky u tých , ktorí boli operovaní na rakovinu , tak teraz neviem , čo mám robiť.
Ja som už asi 7 rokov po hystetektómii maternice aj vaječníkov - HPV vírus , myóm . Na ožarovanie , ani chemoterapiu som nechodila.Nebolo treba.
Bojím sa , aby sa mi náhodou svietením neprebudili nejaké bunky , čo by sa zvrhli , vedel by mi niekto poradiť ? Nechcem riskovať. Gabriela

ewelin17
23. feb 2015

Posielam skopírované Kontraindikácie pri liečbe biolampou

Každý druh terapie, ktorý zásadne ovplyvňuje ľudské zdravie, má svoje výhody, ale aj obmedzenia, pri ktorých sa nesmie používať, tzv kontraindikácie. Hoci práve fototerapia patrí k metódam, ktoré majú veľmi malý okruh uvedených obmedzení. Aj tieto obmedzenia sú relatívne, pretože sa nezakazujú, len sa vymedzujú lokality, kde nie je vhodné aplikácia.
Fototerapiu nie je vhodné používať:
1. V čase liečby zhubných nádorov alebo na ošetrenie jaziev po operácii zhubných nádorov.
2. Na oblasť štítnej žľazy pri jej zvýšenej funkcii, pri jej zväčšení, a ani v prípadoch na ošetrenie jazvy po operácii štítnej žľazy.
3. Po podaní lieku alebo aplikáciu iného prípravku s obsahom fotosenzitívnej látky (upozornenia nájdete na príbalovom letáku lieku).
4. Na akútne zdroje infekcií (najmä v spojení s horúčkovitými stavmi). Ak však liečbu v uvedených prípadoch budete pri vzniku pochybností najskôr konzultovať s odborným lekárom, dostanete vždy patričné ​​poučenie potrebné na dosiahnutie optimálneho efektu.

alternativna1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz