Ahojte, máte niektorá Biolampu? Aké máte skúsenosti? Vedeli by ste mi poradiť konkrétny typ? Ďakujem 🙂
Vyhodene peniaze. Nepreukazatelny ucinok. Chodte radsej na slniecko, tam je cele spektrum farieb, cize lieci uplne vsetky choroby ...
@1angelika okrem vplyvu modreho svetla na rozpad cervenych krviniek (napr. u zltacky babatiek) a vplyvu infracerveneho svetla na zapaly, kozne problemy, regeneraciu svalov a podobne, neviem o ziadnom inom "zazracnom" ucinku. Este teda tvorba vitaminu D posobenim UV ziarenia - to ale "biolampy" bezne nemavaju a hlavne to pri prehanani moze uz byt nebezpecne. Modre svetlo normalne nepotrebujes, na infra su infralampy, tu aj mam a obcas pri svalovke, prechladnuti a podobne aj pouzivam.
Pozri si neziaduce ucinky "biolampy". ZIADNE! Lebo ani ziadne ucinky okrem placebo efektu nema. Rovnako ako homeopatia.
@1angelika konzultovat pouzitie infralampy s koznym lekarom (pripadne mozno UV, podla druhu problemu, ale UV su aj roznych typov) a pouzivat teda infra (alebo UV), ale biolampa su fakt vyhodene peniaze. Neexistuje ziadna VEDECKA studia, kde by boli preukazane nejake ucinky inych farieb, alebo polarizovaneho svetla. Ale kludne dajte odkazy ak uz objavili, rad sa poucim ...
Su biolampy, ktore vedia aj infracervene svetlo, ale samostatne infralampy stoja zlomok ich ceny.
@1angelika mám novú Bioptron PRO 1 ak máte záujem
@malaslnecnica85 už som si kúpila, je to diskusia spred roka, ale ďakujem 🙂
@malaslnecnica85 a co ? Maly zazrak za tie prachy, ze?
@aalt o to nejde... mi sme to to kúpili ako darček mame čo je vážne chorá.... a jej je zatazko si sadnúť pred to na tých pár minút denne ...
@malaslnecnica85 jj v pohode, ale radsej je vyzente sadnut na slniecko
@aalt tak radšej, že to posunieme ako keby to malo byť nevyužité odložené v skrini.... sklamalo ma to, že nemala vôbec záujem.. predsa to nestálo pár € .. sme šetrili na to a takto s nami vybabrala
@malaslnecnica85 chcem sa spýtať.. predali ste už tú lampu??
@marusko12 tá stolna už je predaná pol roka cca... ale ručná biolampa je ešte voľná aj so všetkými nástavcami
Ja mam dobre skusenosti s biolampou Bioptron Zepter.