Bioharmónia - vaše pozitívne skúsenosti

sivi22
18. nov 2015

Zaujíma ma akýkoľvek názor, skúsenosť s touto metódou a hlavne výsledky.

katrin21
18. nov 2015

ja som sa tam liecila, v roku 2010 prvykrat, to bolo este priamo v Krušovciach pri TO, mala som hyperfunkciu stitnej zlazy, velmi mi MUDr, Šuch pomohol, zistil , ze pricina je v hypofyze, dodnes som zdravotne na tom so ŠŽ dobre, neberiem ziadne lieky, pritom endokrinologicka mi uz pomaly isla vyoperovavat stitku.... 😝 chodim len kazdy pol rok na krv na kontroly a vysledky mam uplne v norme 🙂
Tento rok som ta chodila zase, mala som problem s travenim + nasiel aj ine vecii, co som mala, + nejake ťažke kovy v tele, vsetko krasne odpalil a som OK, dokonca sa mi podarilo otehotniet po x rokoch, co sme to davno vzdali, verim tomu, ze preto, lebo telo sa mi dalo do poriadku ...takze som spokojna a mozem len odporucat.
INak, ja som sa v roku 2010 roozhodla pre nich na zaklade referencii Zdenky PRednej, ktoru tento lekar dostal z brutalnych alergii, ked cela opuchla, nemohla pomaly nic jest, na vsetko uz mala reakciu a dnes je v pohode....
Vie pomoct pekne aj ludom, detom s ekzemami, psoriazou,zapalmi, alergiami samozrejme, cimkolvek + ti povie aj co v sebe spracovavas, psychika, mne sa tak trafil tentokrat, ze sa mi len otvorili usta.. a aj mojej sestre... dal mi nejake kvapky + samozrejme frekvencne terapie aj na to....... Treba vyskusat.
Aj Adela BAnašova k nemu chodi v BA pokial viem .

helenanovakova
18. nov 2015

len pozitívne skúsenosti. pomohlo to celej mojej rodine, mne aj môjmu malému dieťaťu s atopickým ekzémom. odporúčam. buď pomôže alebo neublíži. tam nie je čo stratiť

keira
18. nov 2015

a co to je

babulka82
18. nov 2015

@sivi22 nam osobne velmi pomohli vždy a hlavne detom z bežnych viroz bez liekov.Ale vraj su aj rozny podvodnici čo sa tyka biorezonancie takže treba davat pozor ku komu idete. Ja dr. šucha a bioharmoniu odporučam ,naozaj nikdy nesklamal a vždy ked vedel pomohol a nezavadzal .

sivi22
autor
18. nov 2015

Ďakujem Vám pekne za názory, začala som k nemu chodiť a na základe niektorých negat. referencií som začala pochybovať o správnosti svojho rozhodnutia 🙂

babulka82
18. nov 2015

@sivi22 co si nespokojna?

sivi22
autor
18. nov 2015

Len som chcela počuť nejaké pozitívne názory, uvidíme či to zaberie keď dokončím terapiu...

brumca
24. máj 2016

@sivi22 dobry vecer, mozem sa opytat ci Vam zabrala terapia? ako ste spokojna? 🙂

sivi22
autor
24. máj 2016

Ja som tam prestala chodit, nevidela som vysledky

jakaem
12. aug 2016

@katrin21 Ako dlho si tam prosím ťa chodila?

ericka2503
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katrin21
12. aug 2016

@jakaem to je individualne, zalezi, co clovek ma a v akom stave... raz som tam chodila pol roka.. min rok len 3 mesiace bolo vsetko OK 🙂

jakaem
13. aug 2016

@katrin21 ďakujem, chystám sa vyskúšať🙂

jakaem
13. aug 2016

@ericka2503 držím palce, nech je už všetko ok

ansa22
4. sep 2016

Asi záleží od diagnózy, v niečom liečba Dr. Šucha perfektne pomôže a niekde možno pacienta dostane ešte do väčšej beznádeje. U nás skôr negatívna skúsenosť ☹ Išla som na odporúčanie známych, kde som sa dozvedela podrobnosti o liečbe aj o účinkoch atď. Syn mal dlhodobé problémy s kašlom (kašlal neprestajne viac ako 8 mesiacov) s tým, že všetky "testy" boli v poriadku a obvodná Dr. ma vždy vrátila, že je v poriadku, pritom malý kašlal, či už ráno, alebo pri fyzickej aktivite, pri nedostatku tekutín....proste furt a dlho....Tak sme teda šli skúsiť Bioharmóniu a veľmi som dúfala v to, že pomôže. Zarazená som bola už po prvom sedení, lebo známa mi rozprávala, že pán doktor jej venuje dosť času, že sa zaujíma o pozadie choroby a pod. t. j. nie je to len nejaká primárna diagnostika, ale hľadá aj súvislosti napr. s psychickým stavom a pod. Nás pán doktor vybavil za 3 minútky vrátane nahodenia údajov, pričom oznámil nejakú diagnózu, poučil o úprave stravovacích návykov (rady boli totožné ako u známej, t. j. neboli to rady v súvislosti s diagnózou, ale všeobecný názor na úpravu stravy a životného štýlu), a odporučil terapie. Do tých som teda aj napriek negatívnemu pocitu ešte vkladala nádej. Chodili sme na kontroly, kedy sme zase niečo mali predpísané a tak pokračovala liečba. Na poslednej kontrole nám pán doktor oznámil, že zistené diagnózy pominuli a že malý už nepotrebuje liečbu, resp. že stav sa zlepšil. To by sme aj my boli radi, keby nepotreboval, ale kašlal možno ešte intenzívnejšie ako v deň, keď sme prišli prvýkrát a teda v priebehu liečby sa nič nemenilo. Takže osobne som z toho nadobudla pocit, že nejakú diagnózu vypluje počítač a postupne si ju akože zlepšuje a aby sme teda dlho už neotravovali, tak nám stačili 3 kontroly za 100E. 😖 Nakoniec sa syna podarilo vyliečiť z kašla prostredníctvom klasickej medicíny, hoci ani tam to nebolo v úplnej spokojnosti, ale výsledok je podstatný! Napriek tomu, čo tu teraz píšem, nezanevrela som na Bioharmóniu a stále dôverujem, že dokáže veľa ľuďom pomôcť, ale viac by som ocenila, keby nás pán Dr. poslal preč s tým, že nedokáže pomôcť, resp. netváriť sa že problém vyriešený, hoci nebol vôbec. Proste sú diagnózy, kde má dobré výsledky, ale nie vždy dokáže pomôcť, hoci sa tak tvári. Aj svokor, ktorého sme do Bioharmónie nahovorili, žiaľ nemá dobré výsledky, hoci tam chodí už viac ako trištvrte roka, ale tam by som to možno zvalila aj na neho samotného, nakoľko je tvrdá povaha a nedá si vo veľa veciach povedať, t. j. nedbá na úpravu stravy, čo je pre jeho diagnózu najpodstatnejšie...takže tam to je zatiaľ 50 na 50. Uvidíme, čo prinesie budúcnosť, ale myslím, že ak vznikne potreba alternatívnej liečby Bioharmóniu zatiaľ nevylučujem zo zoznamu 🙂