Dobrý deň, má niekto skúsenosť s Betaglukan Boost od Medveďa? Má väčšiu účinnosť oproti Imunoglukanu alebo Hlivačkovi? Ďakujem za odpoveď
Tento nepoznám. Já užívám AHCC.
@grof_monte_christo ahoj, z kade objednávaš? A pomáha? Ja pokukavam po EDTA.
@adrianna23 Prvýkrát cez jeden eshop u nás, ale zistila som, že sa oplatí si ho objednať priamo z Francúzska, a potom som mala jedno balenie cez rakúsky eshop. Ak by si mala záujem, môžem poslať kontakt do správy. Ja ho užívam kvôli hpv, tak uvidím. Vo februári budem mat aj vyšetrenie bunkovej imunity, tak tam uvidím, či sa mi zvýšili hodnoty.
pozri sa do informacii, tam bude niekde oznacene ake je mnozstvo betaglukanov obsiahnutych na nejake /mg. Inak betaglukan ma vyssi obsah ucinnej latky ako imunoglukan a neviem preco, na mna to taky ucinok nemalo. Chvilu to fungovalo a potom 0. Musela som sa vratit na imunoglukan. Ale niektori ludia si ho pochvaluju. Asi zalezi, co sadne.
@kittykat22 ďakujem za info. Veru, sto ľudí, sto chutí, každému môže iné sadnúť. Zatiaľ len taký prehľad robím ale ďakujem 🍀
ja po nom tiez uz pozeram nejaky cas a veru ho asi objednam. vsak za vyskusanie nic nedam.