Zdravím , prosím aké skúsenosti máte s bankovanim chrbtice?
@adusik0542 ja zle a nikdy viac. Skončila som na infúziach u neurológa a stálo ma to 110 eur
@erikaa09 to bolo dávno, hádam aj 11 rokov dozadu. Kúpili sme "svokre" poukážku na masáže a iné procedúry. Jasné že tam nechodila, tak som povedala škoda toho, miniem ja. Pani ma nabankovala, ok. Myslím si, to bude fajn vec. Doma som normálne fungovala. Šla večer spať. Ráno som chcela vstať z postele a bohužiaĺ. Najskór chodidlá, trup, hlavu som su dvíhala rukami, bola som seknutá, blokovaná v krčnej chrbtici. (nikdy predtým) Volám jej... odpoveď : Ježíš vy ste sa asi veľmi povolila, asi som vás silno nabankovala. No tak díky... Smer neurológia, 30 eur za "uprednostnené" vyšetrenie, 10x 8 eur poplatok za infúzie na neurologickom stacionári. Odvtedy som povedala nikdy viac sa mi nikto nedotkne chrbtice. Teraz mám iné patálie, chodím však riadne cvičiť k dobrej fyzioterapeutke. Mimo mísu, pani bankovačka je fyzioterapeutka tiež, pracuje dodnes. Minule tak prišlo niečo do reči, nemenovala som, tá moja presne vedela o kom hovorím..
@jamimo ty brdo :( a komunikovala svami pocas bankovania ? Ja sa vzdy napriklad pytam či ste prvý krat. A či chodite pravidelne. Ovšem keď povie prvy krát tak to nesilim. Aj odmietam bankovanie :( to ma veľmi mrzi taka skusenosť. Mam pocit že niektorí svoje povolanie robia pre peniaze a nie pre pomoc inym :(
@erikaa09 pýtala sa ma či som prvý krát. Povedala som že áno. Zbytočne polemizovať, ak má niekto nadobudnuté vzdelanie, neznamená že je vzdelaný. V každej profesii sú veľmi dôležité bytostné predpoklady, ochota učiť sa, prax. Ak to človeka baví a napreduje, tak je to povolanie. Ale to je všade... vyučená cukrárka nevie upiecť ani štrúdlu a hocijaká mamička by ju strčila do vačku. Murári robia pizzeristov, pekári murárov, strojníci taxikárov, niektorí ekonómovia, právnici, lekári by mali od hanby a spackaných výkonov tituly vrátiť. Sú to ľudia s maturitami a výučným listom, VŠ diplomom, nepoužiteľný do praxe. Vlastne majú len cár papíru na to že tam chodili...
@adusik0542 vyborne 🙂 chrbat mi vzdy oar dni vyzera ako chaoadla chobotnice, ale mam to rada