Bachove esencie - skúsenosti

mazula
7. feb 2015

Ahojte mamičky,
aké máte skúsenosti s týmito kvapkami?
Poprípade priamo kontakt na niekoho kto s tými kvapkami pracuje
Ak sa Vám chce napísať mi na aký konkrétny problém u detičiek Vám pomohli resp.nepomohli
Srdečná vďaka 🙂

laurika25
10. feb 2015

@mazula ahoj,nemam skusenost ale citala som o tom nieco a vyzera to zaujimavo,len ci to ma ucinok?A od akeho veku su vhodne?To by sa zislo pre celu moju rodinku,vsade sa najde nejaky 'problemik' a syn ten ma energieee☺️

mazula
autor
10. feb 2015

@laurika25 vôbec neviem, nemám žiadne info, aj nám by sa hodilo niečo na skludnenie hormonu 🙂 😉

rebakah
10. feb 2015

Nápis nankab ona s tým robí dá ti všetky info

lenocka84
10. feb 2015

ja mam klientku ktora s tym robi.ale neviem ci nie len sukromne.ale mozem zostit.ona ich aj miesa 🙂

laurika25
10. feb 2015

@mazula akurat som objavila te uz r.2012 a pisu tam o tom.Neda mi hodit link ale cele to je Bachove esencie.Mate niekto skusenost?Skus si dat vyhladat vo forum?A pre kolko rocne dietatko to chces?Tam pisu,ze vhodne aj pre mimino.No ale snad tie deturence z 'Toho' vyrastu😊

mazula
autor
10. feb 2015

@laurika25 tak moj ma uz 6 a este z toho nevyrastol🙂pozriem tu babu skor by som potrebovala nejaku konzultaciu neviem ktore ani ci tomu verit

laurika25
10. feb 2015

@mazula aha..tak potom daj odozvu..Sice neviem aky problem idete riesit kvapkami ked pisu na vsetky mozne 'problemy '..😉

alternativna1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz