Ahojte, prosim Vas, mate niektorá skúsenosti s týmto astrológom a liečiteľom??? Akurát sme dosli od neho a mám také zmiešané pocity... Ďakujem za každý názor či skúsenosť. 😉
@ema263 na toho pana mozes dostat 1000 odpovedi, kde 500 ho bude vychvalovat, lebo ich vyliecil z nadchy a 500 nadavat, lebo ich poškodil napr. pri liečení neplodnosti... Takymito otazkami sa nedozvies o nic viac, nez uz vies... To mas ako s vešticami.. niektore ti budu tvrdit, ako sa im vsetko splnilo a ine ti povedia, ze sa nesplnilo nic..
ema263 - ja som k nemu chodila skrz neplodnost a nepomohol nam, uz je to par rokov dozadu... aj s manzelom sme nieco uzivali, aj nam vypracoval nejaky lunarny kalendar plodnosti a nic...
@ema263 prave preto, ze viem co je tuzba po dietati a viem, ze aj moje niektore kamaratky to skusali takto. Jedinym vysledkom bolo to, ze ich to stalo kopec penazi, nervov a casu. Vysledok ziadny. Existuju aj ine moznosti, preco hned "liecitel"? Rozne CAR (mozno si tam uz bola, neviem) su urcite lepsie na konzultaciu a riesenie problemu ako toto.. 😉
Niekto skusenosti?
Cawte baby nemate kontakt na p.Havelku?ako sa k nemu dostanem?vraj ma byt v MI?kde si zistim
@ema263 aj ja by som mala zmiešané pocity keby som šla od šarlatána. Ak máš zdravotné problémy, treba ich riešiť u lekára a nie u toho kto všadebol, všetkovidel, všetkovedel..... to je môj názor..