Ashwagandha - skúsenosti

12. sep 2024

Píšte prosím svoje skúsenosti, značky ake ste skúšali a aký to malo dopad na organizmus prípadne ako rýchlo účinkuje

zzzza
12. sep 2024

Neodporúčam bolo mi zle

autor
12. sep 2024

Ešte dodám, trpim neustale stresom, overcaring, napätie, všetko si vycitam a beriem vážne, problémy s trávením a jedením... Potrebovala by som sa prestať strachovať, cítiť sa uvoľnenejšie a mať v p...

sevenationwords
12. sep 2024

nieje to zázrak, ale svojim sposobom to funguje. Uzivam uz vyse mesiaca a mozem povedat ze sa citim viac pokojne, a hlavne sa mi dobre spí. Mám z lekarne od Advance nutraceutics

marianarem
12. sep 2024

S tymto chod radsej na terapiu, taketo veci sa nedaju dlhodobo len tak zaplacnut nejakou ucinnou latkou.

nikaeli
12. sep 2024

Čítala som množstvo pozitívnych skúseností, tak som to skúsila. Do pol hodiny ma rozbolel žalúdok, zdvihol tlak (z 90/70 na 140/100) a neskutočne mi búšilo srdce, tep som mala aj 130. Najprv som si to nespájala s ashwagandhou, nakoľko som tetanik a mávala som aj záchvaty búšenia, no nikdy taký tlak. Na druhý deň sa to zopakovalo, tak som si dala týždeň pauzu a skúsila to ešte raz s nižšou dávkou, no reakcia bola rovnaká. Manžel ju užíva a nemá žiadny problém, ale ani pocit, že by mu to nejak extra pomáhalo.