Ashwagandha - skúsenosti

renata27322
19. máj 2024

Ahojte, minulý rok som začala trpieť silnými úzkosťami a úzkostnými záchvatmi, kedy sa mi 24/7 točila hlava. Momentálne som na tom už oveľa lepšie, len občas to na mňa príde, točenie hlavy, panika, strach, stres. Chcem vyskúšať ashwagandhu, máte s tým skúsenosti? Určite antidepresíva brať nebudem, z veľkej časti som sa z toho dostala svojpomocne a nehodlám na tom niečo meniť. Ďakujem za každú skúsenosť, radu, poprípade odporúčanie. Ja mám v pláne si kúpiť ashwagandhu z gymbeam, Ashwagandha KSM -66

tiana080
19. máj 2024

@renata27322 ak už, tak kvalitnú a nastaviť dávku, ktorá vám pomáha. Inak je to len o placebe a užívanie sa míňa účinku.

medeaa
19. máj 2024

Ja mam skusenost s kombinaciou adaptogenov od Fitness 007 (Smartfuel adaptogen mix), obsahuju aj ashwagandhu. Brala som pravidelne 2 mesiace, potom som prestala a po case viem povedat, ze bol rozdiel medzi psychickou aj fyzickou vitalitou.

olivia_c
19. máj 2024

@renata27322 skusila by som na tvojom mieste kombinaciu : lavekan 1 tbl denne plus magne b6 forte 1 pred spanim. Zopar dni, tyzdnov.... ja som skusila toto pred rokom, ked som chytila 1x taketo stavy a pomohlo. A plus sport, vela slnka 🙂

palculienka40
19. máj 2024

@renata27322 pri ashwaghande je dolezota kvalita. Ja ju beriem, mala som viac znaciek ale funguje len jedna. Pri ashwaghande treba dat pozor nema sa pri stitnej zlaze. Inak funguje dost dobre. Znacka, ktora funguje je od planeta ayurveda. Nerobim im reklamu, nemam s nimi nic spolocne ale vyskusala som ich viac a aj pisu, ze je dolezita kvalita.