Aromaterapia a esenciálne oleje.

loo2
26. jan 2020

Dobry den,

Vie mi niekto poradit ake esencialne oleje kupit / a kde?/ do difuzera, ked chcem vyuzivat aj ich terapeuticke ucinky? Dakujem

stela01
26. jan 2020

@loo2 ja používam Doter.a
Dáš do Goooooogla a nájde ti xy možnosti .

loo2
autor
26. jan 2020

Nasla som ich vela ale chcela by som nejake ciste, overene. Lebo pisu na mnohych, ze 100% a ceny su velmi odlisne tak v niecom bude rozdiel.

87saja
26. jan 2020

@loo2 kukni sa na stránku Bewit, ja používam tie

zuzpar
26. jan 2020

DoTerra tie pouziva kamoska a uz aj ja rozmyslam, ze si zaobstaram lebo ozaj je to fajn. Len tie ceny su trochu cez, ale co uz narobim.

lenocka12345
26. jan 2020

ceny DoTerra považujem za zderstvo , darmo sa do mňa pustia dílerky , sú fakt prehnané .
Osobne používam Sonnentor - organické a Just ,
Saloos nič moc , ale Manufaktura boli celkom fajn len biedny výber , ešte Nobilis Thilia alebo ako sa to píše boli dobré 🙂

zuzanaete
26. jan 2020

Kupujem oleje od firmy Hanus. Maju velky vyber. Na stranke aj maju popisane, ako rozlisovat oleje (kvalitne a nekvalitne). Uz sme s nimi okrem beznych prechladnuti poriesili aj bradavice, afty, plesen. Ked sa u nas nieco vyskytne, tak uz len pozeram, ze ktory olej pouzit. Voci DoTerre mam osobne vyhrady. Vobec sa mi nepaci ich cele fungovanie, prezentovanie, v mnohych pripadoch spajanie s ezoterikou, pouzivanie pristroja itovi a o cenach uz ani nehovorim.

zuzana_ci
26. jan 2020

Mam overene Hanus, Primavera, Nobilis Tilia, Aromatika, ... Z tych som už minula veeelmi vela. DoTerra je multilevel. To nepodporujem, takze ten som nemala ani jeden...

kittykat22
26. jan 2020

@loo2 nobilis tilia ma ciste a velmi kvalitne oleje. Levandula vonia ako levandula a nie vona do zachodu. Staci jedna kvapka, ako su velmi silne.

loo2
autor
26. jan 2020

@loo2 dakujem Vam😊

natycaga
26. jan 2020

Farfalla cisto prirodny olej

mimi21mimi
26. jan 2020

Kludne napis ip. Ja som aromaterapeutka, poradim aj konkretne.

27dianka
26. jan 2020

Tie ceny akože sú riadne, to keď som kukala niektoré tie oleje mi skoro sánka padla, podľa mňa ale cena nehovorí zakaždým o kvalite ;)

fittness
4. mar 2020

Na liečivé účinky sú najlepšie prírodné silice, ja používam eukaliptovu v tekutej forme, je to čistý výťažok z eukaliptu, nie riedene vonne kvapky.

zdenkagold
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucieee24
3. jan 2021

@loo2 ja pouzivam tieto, je to 100% prirodna silica, je tam toho viac zo silice, ja mam zatial grep a litseu cubebu, s ktorymi mozes dezinfikovat vzduch. Maju zatial len cesky eshop, ale sklad maju aj v SR, Ja len mozem odporucit, neskutocne vone a vydrzia . Mam este taku prirodnu zmes a ta mi voni tak, ze by som ju aj vypila 😀

mimi21mimi
3. jan 2021

@lucieee24 konkrétne tieto kupujem v jednej bylinkárni v Trnave

maciatkolulu
3. jan 2021

Viete mi niekto poradiť čo si nakvapkat na zkludnenie, nervozitu? Levandule nemám rada, ta ma skôr po dráždi...

sasa2
3. jan 2021

@maciatkolulu santal,ho sho , kardamon.

sasa2
3. jan 2021

@maciatkolulu pozri stránku hanus . Su to slovenské silice ,kvalitné . Precitaj si . Netreba platiť za predrazene MLM produkty.

stela01
3. jan 2021

@sasa2 otázka tie výrobky sa dajú použiť aj v aromadifuzery ? Či len za tepla?

sasa2
3. jan 2021

@stela01 myslím že áno, nemám aromadifuzer,neviem ako funguje. Pridavam do zvlhcovacov na radiátor, aromalampy. Tie silice sa dajú pridávať do krému, kúpeľa .

maciatkolulu
3. jan 2021

@sasa2 dakujem

magnolijka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kolibrik42
Odpoveď bola odstránená
Zobraz