ahojte dievčatá, som tu po dlhšej dobe. Je tu veľa príspevkov k bylinkárke Anke Kopáčovej z Vrbového, ale zo staršieho obdobia. Prosím Vás neviete mi niekto poradiť, povedať či p. Anka ešte robí , pomáha mamičkám, ktoré sa snažia o bábätko ? Ja som skúšala volať kvôli objednaniu, termínu...aj to zvonilo, potom ma zrušila. Tak neviem. FB nevyužívam, no kolegyňa mi vravela, že sa jej zdá, že nerobí. Budem vďačná za odpoveď , radu. Ďakujem
Je tu stránka Piešťany tak skús sa opýtať v skupine Vrbove je pri Piešťanoch určite o tom niekto bude vedieť.
@alickapusinka Ďakujem moc, skúsim. Snáď odpíšu, nech viem čo a ako, nech zbytočne nevyvolávam.
@mimuska328 tak to sa teším, že sa podarilo aj bez byliniek. Ďakujem, skúsim - a s tým problémom čo si mala, ti pani z tých zbrojníkov pomohla ? Bola si spokojná ?
@myska0404 No ja som potom aj tak potratila ale mne by ani jej bylinky asi nepomohli. Ja som to brala podstivo pokiaľ sme nešli na dovolenku lebo tam som sa bála tie bylinky a tinktúry brat a viac sme u nej neboli. Ale poznám jednu známu ktorá chodí ku nej ako onko pacient pravidelne a zastavila sa jej rakovina.. ona ti povie aký vidi problém a zakaze nosiť tmavé, čierne atď oblečenie a prestať jest vsetky chemiove veci ako sú šunky, salámy atď, kuracie mäso a podobne.. proste to všetko "zle" co mame v potravinách a dat sa na zdravú stravu. Ja som bola kvôli kožnými problému ale hovorila mi aj toto ze ked budem raz chcieť dieťa aby aom si na toto dala pozor
Pani uz nepracuje
@myska0404 ja mam z toho chaos pretože ešte nejaká bylinková pani Anka tusim je a sa mi zdá ze tato z vrboveho ze už nepracuje. Pokiaľ chceš nejakú bylinkarku tak je pani v Zbrojníkoch ktorá sa tiež venuje bylinkam a tinktúram.. ja som bola u nej dávno ale nie kvôli tehotenstvu a keď som chcela ísť kvôli nemu tak som si týždeň pred tým nasla 2 čiarky tak som zrušila termín