Andrej Medveď

11. sep 2023

Prosim Vas, ake mate skusenosti snim? Dieta mi zanedlho nastupi do ms, pocula som.ze ma fajn veci na imunitu...dakujem za recenzie ;)

alenamihal
11. sep 2023

Ja som od neho brala dost vela ,ale musis to brat dlhodobo,nie len na mesiac a jasne,ze zalezi co presne ti on odporuci...u mna je M33 sprej...on sa hlavne zamierava na stravu..

ivana126
11. sep 2023

Ja som tiež hľadala info k nemu a narazila som tu aj na túto diskusiu 🤷

merrysa
11. sep 2023

Ja by som od takýchto fejsbukovo-instagramovych pseudo odborníkov nebrala nič..chod do lekárne a tam si daj poradiť.

elly23
22. sep 2023

Nekupovala by som od neho nič. Ma úplne od veci vzdelanie a nechápem, ako môže ponúkať produkty pre deti.... 🤷‍♀️😑.

martinago
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
werokia
11. jan 2024

Je to šarlatán. Takže vôbec nič by som nekupovala od neho.

danielka55
27. jún 2024

@elly23 tak mne osobne pomohol a aj mojmu synovi.

alenkatt
27. jún 2024

Ja tiež môžem povedať, že dcérke aj mne jeho produkty pomáhajú. Celú jeseň sme boli nonstop choré a od decembra som na radu kamarátky doktorky nasadila čistý noštek, imunka a šťastné bruško a malá odvtedy chorá nebola ani raz.😊

gabuchah
25. aug 2024

Andrej je génius tejto doby....brutálne nám pomohol, doplnky sú skvelé.... žiadny sarlatan, presne vie čo hovorí a odporúča...mňa vysekal z insomnie a malú našu z HIT (ekzém, zihlavka) ...mali by ste si ústa obtierat inde, keď nepoznáte a nemáte skusenosti

deniskajakubko
27. okt 2024

@gabuchah ahoj prosím Ťa, čo si brala od A. Medveďa na insomniu? Ďakujem

werokia
31. okt 2024

@gabuchah ja som s nim volala a sam mi povedal ze je sarlatan. Tak ake obtieranie, ked to tvrdi sam o sebe?.

gabuchah
31. okt 2024

@deniskajakubko ahoj 🙂 ja toho brala viac...neuracur, akaciovku, b komplex, melatonín B12, basenpulver, železo ❤️ už je to niekoľko rokov, nepamätám presne, ale myslím že to bolo toto ☀️

gabuchah
31. okt 2024

@werokia záleží od toho, akým tónom ste s ním volala alebo aké otázky položila...
Kto chce verí, alebo sa presvedčí pomocou jeho rád a doplnkov a kto nechce, toho nemusí vôbec presviedčať...
Stačí si pozrieť jeho stránky s kopou recenzií od ľudí a ja s rodinou sme tiež dôkazom, že to funguje
Andrej je skvelý ľudský človek...a v tejto dobe sa veľa ľudí na človeka iba hrá
Veľa zdravia prajem ❤️