Dobry den,
Mate prosim niekto skusenost s liecbou nosnej mandle napr prostrednictvom tradicnej cinskej mediciny?
Alebo ineho alternativneho smeru?
Sposobuje malemu(3r) dychanie hlavne ustami, upchaty nos.
Prosim o komentare len k tomu, co sa pytam. Nie rady ako vybratie mandle a pod.
Dakujem
@misickaa4 ahoj, ja som aromaterapeutka a robim aj mast na mandle. Pomohla mojej dcere, dr navrhoval vybratie s tym, ze nam dal na mesiac nejaky kortikoidny sprej, ktory som jej nedavala, po mesiaci skonstatoval, ze pomohol 😃 od vtedy som tuto mast predala viacerym klientom a spokojnost 🙏
@lindusss2016 mate spravu odo mna
@lindusss2016 môžem poprosiť info ? Ďakujem
@p.j.jacky pisem ip
@lindusss2016 dobry den, ako s tou mastickou prosim?
Vdaka
@lindusss2016 ahoj,môžem poprosiť info aj ja? Ďakujem
@lindusss2016 dobrý deň, prosím vás, môžem poprosiť viac info o masti na mandle.😊
@lindusss2016 môžem poprosiť info o masticke?ďakujem
@lindusss2016 dobry den, aj ja poprosim info o masticke. Dakujem
@renatka100 dobrý deň chcem sa opýtať či ešte vyrábate tu masť? Ďakujem
@kika1208 to ste sa asi pomylili ja mast nevyrabam
@renatka100 tak sa ospravedlňujem
@lindusss2016 dobrý večer prajem chcem sa opýtať na tu masť či ešte ju máte vo výrobe ďakujem
@kika1208 dobry vecer, uz nie
@lindusss2016 v poriadku ďakujem
@lindusss2016 môžem poprosiť info o masti?
@ester286 dobry den, uz ju nevyrabam z casovych dovodov. Viem vam max namiesat olejcek s rovnakou ucinnostou
@lindusss2016 mohli by ste mi dat info z čoho ju vyrábate a cenu? Ďakujem
@misickaa4 dobry den prajem. My tiez chceme u syna riesit mandlu alternativnou cestou. Kortikoidy nesmie, po dvoch streknutiach ho to psychicky totalne rozhadzalo a davali sme ho dokopy asi mesiac. Podobny, aj ked miernejsi ucinok na neho maju aj antibiotika. Preto sa aj desime predstavy, ako by reagoval na anestezu. Ako casto chodite na TCM a co tam vlastne s drobcom robia, ako to prebieha? Dakujem 💙
@misickaa4 konvicka so slanou vodou, epsomska sol, homeopatia, caj zo slezu maurskeho kvety, ja by som mandle urcite nevyberala