Ahojte rada by som vyskušala zeleny jačmen. Vobec to vsak nemam nastudovane a neviem ale su produkty na trhu.
Viete mi poradit nejaky kvalitny, čo pojeme dlhodobo?
Dakujem 🙂
@elisabethka čistotou a kvalitou len gw. Neodporúčam kupovať na e-shopoch,potrebujete k tomu aj zákaznícky servis,my máme na fb na to vlastnú skupinku 🙂
@elisabethka Ja tiež GW
@3nikus30 ja som brala kedysi od GW, teraz beriem od naturprodukt , lebo je omnoho lacnejší. Najradšej by som sa vrátila k GW, len 50 éčiek za balenie je už pre mňa dosť...😏
@elisabethka chvália si aj od firmy bevit.
My máme GreenWays💪👍sme na začiatku zdravej terapie
@leazeziliny ja si kupujem 3+1 zadarmo,čiže jedno ako keby za 38 eur,dokonca každý mesiac,lebo deti sa nevedia dojesť chlorellky
https://bewit.love/sk/produkt/bio-raw-mlady-jec...
Ten isty dodavatel ako GW
Pracujem ako poradkyna zelenych potravin,kludne mi napis,vsetko ti vysvetlim,nastavim davkovanie na mieru a kupis za lepsiu cenu ako v lekarni alebo na eshopoch.Moje poradenstvo je zdarma.
@leazeziliny sa vidis výsledky v posobeni ci ani nie,? Aj mne príde fest drahy
Bewit susi pri teplote do 41 stupnov, GW susi pri teplote do 31 stupnov pricom cely proces od zberu po odstavenie az susenie trva max 1h.Pri porovnani mnozstva vitaminov,mineralov,stopovych prvkov su uz vysledky rozdielne napriek tomu ze maju rovnakeho dodavatela.Ale samozrejme kazdy podla svojich financnych moznosti.
jedine od Green Ways, je to zarucena kvalita, po inej znacke by som sa obavala siahnut
Inac je pravda ze sa jacmen ma apottrebovat do 3ch m lebo potom sa v nom tvoria dake latky ktore su toxicke?
Ja kupujem len od GreenWays, tak neviem porovnať 🙂 My sme spokojní.