Ahojte znova. Úplne náhodou nemáte niekto skúsenosť s akupiercingom pri úzkosti a bolestiach hlavy?
@180207 Ahoj, nemala som od toho nejaké očakávania,a povedala som si,že ak to nezaberie,aspoň to je pekný doplnok...
Dávala som si migrénový piercieng vo februári a teda za tie 4 mesiace,čo ho mám,tak som mala migrénu asi 2krát, ale nie až takú extrémnu ako dovtedy,predtým som mávala minimálne raz za mesiac 3dňovú a neznesiteľnú...za mňa áno 🙂
Ahojte, práve som sa objednala na migrénový akupiercing, vďaka tejto diskusii, predtým som o tom nepočula. Tak potom dám vedieť, ako som dopadla. 😃👂
@h2 zapisem sa sem aj ja, budem cakat na tvoj feedback, tiez to zvazujem🙂
To sa asi robi v nejakych specialnych studiach alebo kde?
@michaelkanr Áno, robia to na 5 miestach na Slovensku a jedno z nich je zhodou okolností v meste, kde pracujem. Ak by som kvôli tomu musela niekam cestovať, tak asi kašlem na to. Ale takto som sa rozhodla ísť do toho. Už túto stredu mám termín. 🙂
@michaelkanr 😃
@h2 nebolelo to? Lebo vyzera, ze aj mohlo😀
@michaelkanr Bolelo, o dosť viac, než som čakala. Ale dalo sa vydržať.
Ja ho mám už vyše roka robili mi Senci a áno pomohol ale neni to tak že mám úplne bez migrenovy život. Mávam migrény stále po nadmernej námahe a tak ísť z krčnej chrbtice ale je to omnoho omnoho menej ako som mávala. Moje migrény bývali kedysi 2-3krat do týždňa take že tabletka, tma a prespať.teraz ich mávam tak 1-3 krat za dva mesiace takze za mna veľké veľké zlepšenie.
@180207 Ahoj, no, robili mi ho ešte len minulú stredu. Paradoxne hneď na druhý deň som dostala migrénu a na ďalší deň menzes. Ale ja mávam vždy migrénu pred menzesom, čiže čakala som to. A že by mi zabral za jeden deň, to by bol naozaj zázrak. Odvtedy som migrénu nemala, ale ešte je to naozaj krátko sa vyjadriť, či je to kvôli piercingu.
@180207 mam 2. Aj ked nie priamo "migrrnovy". Mam "slim" a "shenmen".
Teda len v pravom uchu.
"slim" neviem posudit, ci funguje, davala som si ho, lebo sa mi paci.
Shenmen asi aj zabera (bars nech je to placebo), bolesti hlavy sa zredukovali a to tak, ze hodne. Uz su len tesne pred menzesom. Predtym to bolo velmi casto a analgetika som mala popchane v kazdej taske.