Ako sa vyrovnať s depresiou a so stavmi úzkosti ?

alexinka33
11. feb 2019

Chcem sa aspoň vyrozprávať, už to ďalej nezvladam, mám pocit že dom úplne na dne. V noci nemôžem spávať. Všetko sa to začalo asi pred pol rokom keď muž stratil prácu, ja mám tiež svoju prácu ale to mi nepokryje všetky naše výdavky. Mame strašne veľa úverov,už predávame aj byt, no muž odišiel do zahraničia a mna tu nechal samu s deťmi, dlhmi neviem čo skôr, viem že dlhy sa dajú splatiť, no neviem čo s tým aby som sa dokázala vyrovnať v noci nemôžem spávať a mám pocit že mi praskne srdce, začala som počúvať aj afirmacie a meditovať, no sama to asi nedokážem,prosím neviete o niekom, možno nejakom dobrom psychológovi,ktorý by mi pomohol zase pozitívne myslieť a vrátiť mi chuť do života.

beky1813
11. feb 2019

@alexinka33 ved ked uz muz robi, tak bude na platenie dlhov, uz bude lepsie

alexinka33
autor
11. feb 2019

@beky1813 no práveže nerobí len išiel hľadať prácu a čo zarobím ja mame akurát tak na byt a jedlo, dúfam že sa nám podarí ten byt predať dojmy nás nebloknu.

beky1813
11. feb 2019

@alexinka33 to este nema pracu? A co robi v zahranici a za čo? Tomu sa hovori zodpovedný chlap 🤦‍♀️ chudatko, mas to tazke, aj na stahovanie budes sama

alexinka33
autor
11. feb 2019

@beky1813 išiel tam preto aby si tam hľadal prácu no vyzerá to tak a všetko vyzeralo tak ideálne, strašne obdivujem ženy čo dôkazu uživiť celu rodinu, myslela som že aj ja to dokážem no nedarí sa mi tak akoby som chcela.

beatik3
11. feb 2019

nechapem ako to, ze si tam len tak siel hladat pracu. to zas minie kopec penazi, pokial si tam nejaku najde... a to nie je bohvie co. ono treba hlavne verit, ze to vsetko zvladnete pokial budete stat pri sebe

rainbow82
29. máj 2019

Nájdite si poradcu na dlhy, ktorý Vám to pomôže vyriešiť.Aby ste to zvládali zatiaľ sama pokiaľ si váš manžel najde prácu!Bez pomoci prídete o všetko.Drzim palce aby si Vás manžel našiel prácu čím skôr.Ale najprv si mal nájsť a potom odísť môj názor