Naše dieťa bolo nedávno diagnostikovane s ADHD - hlavne v oblasti pozornosti. Začali sme Biofeedback a pediatrička odporučila ESPRICO. Môžete sa podeliť s vašimi pozitívnymi skúsenosťami v zlepšeniach ADHD u Vašich deti. Čo Vám pomohlo a kedy ste spozorovali zmeny po začatí terapie alebo iných alternatívnych medicinach. Ďakujem
@worldtravel ahoj daj EYE Q PO 4 TYZDNOCH UVIDIS SUPER VYSLEDOK!
@worldtravel prosim Vas akoste dopadli. Pomohlo to? My sme boli tiez diagnostikovany na ADHD a sme v preskolskom veku. Takze haldam alternativne sposobi ako pomoct mojmu synovi zakat skolsky rok menej stresovo. Pomohol Vam biofeedback?
Trochu pomohlo, ale nemôžem povedať,ze nejako výrazne. Vzhľadom na to, ze mu chceme pomôcť pokračujeme v ESPRICO. V škole sa zlepšil ale rozhodne by som odporučila dieťa nechať a rok pozadu. Aj keď sa nesmierne snaží je to pre neho neskutočná záťaž a pre rodičov tiez.
Biofeedback - pokračujeme v ňom tohto leta, kedže počas roka sme v zahraničí. Tiez nemôžem povedať, ze vidíme nejaký výrazný rozdiel ale tak isto ako s ESPRICO aj s Biofeedback pokračujeme aby sme zlepšili šance pomôcť nášmu synovi.
ak mozem poradit tak liecba biofeedbackom ma zmysel a vyznam vtedy ak je pravidelna a dlhodoba. kazda dlhsia prestavka je krok spat v terapii... je dolezite aby si dieta uvedomovalo na co a cim im terapia pomaha (co je narocne vysvetlit najma mladsim detom...).
vyzivove doplnky su super ak obsahuju prirodny ryby tuk ten ma velky vplyv na komcentraciu pozornosti🙂
drzim palce🙂 nevzdavajte sa ak terapeut odporuca pokracovat🙂...
prosím neviete mi poradiť či možem concentrix vytlačiť synovi na lyžičku a tak mu dávať, esprico chcel ale toto odmieta že je to tvre na rozhryzenie
@worldtravel