Ahoj.Chcem sa spýtať,či možem malému do vodičky (pije iba čistú vodu)primiešať trochu brusnicovej šťavy...Dnes sme boli u dr.a má zápal mechúra...Alebo prípadne ak máte nejaký dobrý babský recept.Má 9 mesiacov...Za každú radu vopred ďakujem🙂
@skeptik Antibiotiká sme dostali,ono to nieje konkrétne asi ani zápal ,má to nejaké baktérie z prechladnutia...,asi to nieje ani také strašné,ako si ja myslím,no ale predsa len chcem urobiť všetko pre toho mojho drobca...A že brusnice sú na také veci čo sa týka mechúra,močových ciest a tak....
@agjg pokial su v moci bakterie, tak to je zapal a treba co najskor antibiotika nasadit, pretoze inak sa zapal rozsiri do obliciek. Tie bakterie sa tam nedostali z prechladnutia, ale zo stolice.
Brusnice jemu nepomozu, pretoze mu ich nemozes v takom mnozstve dat (tekutiny). Najlepsie je MM, pokial kojis, ak nie, tak vela pit UM, pripadne dodatocne mu mozes tie brusnice dat, ale urcite nie namiesto UM a ak kojis, tak MM je lepsie.
Antibiotika by mali rychlo zabrat, dolezite je sledovat teplotu - pokial by stupla, tak chod na pohotovost.
@skeptik Neviem,možno naozaj zo stolice,ale on zasa ked má kako,tak ja ho hneď prebalujem a umývam....Ale čert nikdy nespí...A mliečko papá,to je jasné,len medzi papaniami pije čistú vodičku...Tá voda nieje ako náhrada,to v žiadnom prípade.Liečiky sme už nasadili,tak dúfam že skoro zaberú.Tú brusnicovú šťavu som chcela iba ako doplnok.No veď uvidíme 😒
@agjg nerozumiem preco nie je v nemocnici na infuziach? Toto sa u kojencov lieci intravenozne antibiotikami a infuziami na precistovanie.