Chcem sa spytat skusenych ci vedia odporucit stranky obchody kde je mozne zislkat veci zdarma pre tehotne.
zatial co som nasla je len Babybonus, kde je nejaka startovacia krabicka zadarmo a potom dalsie 2 roky zlavy na detsky tovar.
Je este nieco kde sa daju vyuzit nejake zlavy
Viem je este skoro, mala by som byt aktualne v 6tt, ale tym ze to este chvilku nechcem rozsirovat chcem sa aspon trosku tesit a pripravovat sama.
Vdaka
Osobne neviem o nicom, co je upne zadarmo, ale su rozne vyhody napr. v DM drogerii. Ja som dostala zadarmo tasku v porodnici, su tam spravidla vzorky pracich praskov, nejaka flasticka, plienka, kremik na zadok, knizka o vyvoji babatka a kooopec letakov na detske vyrobky. Tiez som dosatala zadarmo balicek v spominanej DMke a tiez od zdravotnej poistovne. Viem, ze niekde prispieva aj obec.
@evula1984 Ak by si chcela, môžem Ti poslať (zadarmo) takéto kartičky s afirmáciami, teda pozitívnymi myšlienkami pre obdobie tehotenstva:
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/hypnob...
Stačí ak mi pošleš do správy adresu. Ak by mal ešte niekto záujem, môže sa tiež ozvať.
A gratulujem k bábätku 🙂
@hypnobirthing platí to ešte? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To by som aj rada vediet ;) ako prvo tehulka tiez nemam ziadne infosky.