V ktorom mesiaci tehotenstva ste začali prať žehliť oblečenie pre bábätká skladali postieľku a tak celkovo ste boli nachystané do nemocnice a na príchod bábätka ?
38.tt
Den pred terminom.
Akoze to sa musis pytat? Neni to jedno?
V 9. mesiaci
5 týždňov pred termínom som mala skoro všetko kúpené, opraté a nachystané aj s taškou do pôrodnice. Ja som tie posledné týždne aj tak vôbec nevládala takže som rada, že som si veci a všetko chystala postupne.
dolezite je ci chces kupovat priamo v obchodoch (kde su nehorazne ceny, na to ze to babatko bude mat oblecene 2-4 mes) alebo ti staci aj pouzite z bazara...
ja som rodila prve predcasne a tak som nemala pripravene nic, ale ze uplne nic, pri druhom som si uz dala pozor a hoci tiez bola skor, uz som mala nakupene a pripravene vsetko, takze je to vysoko individualne. pri 3tom som si priebezne kupovaa z bazarov to co sa mi pacilo od cca 6m a rovno som si to aj oprala, ozehlila a nachystala len to nemusim robit v 38tt s velkym bruchom
Tyzden pred terminom operes, za dva dni uschne. Zehlit - to som nerobila, este si ublizim 😉
pri prvom tehotenstve hneď ako som sa dozvedela pohlavie som chytila nákupnú horúčku 😂 tasky zbalené asi od 6/7mesiaca. pri druhom som iba čo to dokúpila v 8mesiaci, postielku dá dokopy muž keď budeme v porodnici, tasky do pôrodnice som začala baliť v 9.mesiaci že keby náhodou to prišlo skôr nech neskacem poplašená, oprala som veci asi tiež na začiatku 9.mesiaca, ale ani jednému dietatu som veci nezehlila
V 36tt som z dlhej chvíle na materskej skladala postieľku a prala pripravené vecičky. Tiež som hackovala deky do kočíka 😄 Dopredu som nič nekupovala, mala som od kamarátok toho viac než dosť pre začiatok. Jedine do pôrodnice veci, plienky a pod. som kupovala od nástupu na materskú
Nezehlila som nikdy susicka stači. Postielku som zmontovala v 9m zbytocne nikdy v nej nespali 🤣
V 34.tt som mala vsetko vyprane, pozehlene, poukladane a pripravene. Porod bol 40+0. Cista pohodicka tym padom😉
Ja som mala skoro vsetko - postielku, kocik, oblecenie - po sestrinych detoch a od kamosiek. Doma som to mala cca od 7mesiaca - ako mi kto co poslal/doniesol, ale veci som si zacala postupne triedit a chystat az po 34tt ked som nastupila na MD. Tasku do porodnice som zbalila myslim v 36tt.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
kupovať veci 2 týždne pred narodením, a postieľku manž. kúpil v deň príchodu z nemocnice... 🙂
máš plné obchody, kúpiš kedy chceš...