ahojte 🙂 chcela by som sa opytat na cviky, ktore sa mozu cvicit v tehotenstve lebo ako sa zo mna stava coraz väcsia gulicka tak tym menej sa vladzem hybat 🙂
ja som si nasla toto
https://www.youtube.com/watch?v=gbhCDvgvJkMa to si raz-dvakrat denne zacvicim plus obcas k tomu pridam cviky na posilnenie panvoveho dna...
@arasidka123 som ta zabudla oznacit 😉
Cvicenie pocas tehotenstva je vyborne pre tehulky, ktore nemaju ziadne zdravotne problemy. Je dolezite, aby vam cvicenie odporucil aj lekar.
Ak si neviete vybrat cvicenie,ktore by vam vyhovovalo, poradte sa s por.asistentkou, ci fyzioterapeutkou, ktore dane cvicenia vedu v centre, ktore chcete navstevovat.
V ponuke najdete pilates, fitlopty, gravid jogu, ale cvicenia vo vode. Idealne je cvicit 2 x tyzdenne pod vedenim skusenej lektorky a skombinovat kondicne cvicenie s relaxacnym. Napr. fitlopty s gravid jogou, al. pilates a aquaprenatal.
Urcite si zistite,kto dane cvicenia precvicuje. Je to velmi dolezite.
Ak by ste mali ohladom cvicenia v tehotenstve nejake otazky, velmi rada vam ich zodpoviem 🙂.
Zostavila som pre vas dalsie seriu cvikov, tentokrat na fitlopte 🙂
https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/barbish...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Skús cvičenia pre tehotné, tehotenskú jógu alebo plávanie. Ja som chodila na cvičenia pre tehotné a bolo to fajn teraz už nechodím, ale doma si niektoré cviky precvičím. Po 28 tt nám neodporúčali cvičit na brucho - teda brušáky a tak.