Tehotenstvo a cvičenie

arasidka123
9. mar 2012

ahojte 🙂 chcela by som sa opytat na cviky, ktore sa mozu cvicit v tehotenstve lebo ako sa zo mna stava coraz väcsia gulicka tak tym menej sa vladzem hybat 🙂

alenaba
10. mar 2012

Skús cvičenia pre tehotné, tehotenskú jógu alebo plávanie. Ja som chodila na cvičenia pre tehotné a bolo to fajn teraz už nechodím, ale doma si niektoré cviky precvičím. Po 28 tt nám neodporúčali cvičit na brucho - teda brušáky a tak.

adlani
10. mar 2012

ja som si nasla toto

https://www.youtube.com/watch?v=gbhCDvgvJkM

a to si raz-dvakrat denne zacvicim plus obcas k tomu pridam cviky na posilnenie panvoveho dna...

adlani
10. mar 2012

@arasidka123 som ta zabudla oznacit 😉

barbishkamiracle
18. apr 2013

Cvicenie pocas tehotenstva je vyborne pre tehulky, ktore nemaju ziadne zdravotne problemy. Je dolezite, aby vam cvicenie odporucil aj lekar.
Ak si neviete vybrat cvicenie,ktore by vam vyhovovalo, poradte sa s por.asistentkou, ci fyzioterapeutkou, ktore dane cvicenia vedu v centre, ktore chcete navstevovat.
V ponuke najdete pilates, fitlopty, gravid jogu, ale cvicenia vo vode. Idealne je cvicit 2 x tyzdenne pod vedenim skusenej lektorky a skombinovat kondicne cvicenie s relaxacnym. Napr. fitlopty s gravid jogou, al. pilates a aquaprenatal.
Urcite si zistite,kto dane cvicenia precvicuje. Je to velmi dolezite.

Ak by ste mali ohladom cvicenia v tehotenstve nejake otazky, velmi rada vam ich zodpoviem 🙂.

barbishkamiracle
11. máj 2013

Zostavila som pre vas dalsie seriu cvikov, tentokrat na fitlopte 🙂
https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/barbish...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre