Ahojte baby 🙂 Počujte máte dobré skúsenosti s cvičením jogy v tehotenstve? Alebo je nejaké pohybové cvičenie, ktoré odporúčate? Som v 21 tt cítim sa chváľabohu fajn tak by som s niečím takým rada začala. Myslíte, že to pomáha lepšie znášať potom pôrod? Vďaka za Vaše rady 🙂
@tina147 ja som chodila na gravidjogu. Len mi zacalo tvrdnut brucho (nie kvoli joge,mala som cca 21m.maleho v obdobi vzdoru),tak mi zakazal pohybove aktivity a mala som sa pre istotu setrit.
I ak mne sa to velmi pacilo vzdy som prisla plna elanu a energie. Mozno som ho nemala pocuvat,lebo tvrdnutie som nemavala pocas ci po cviceni,len ked som sa natahovala s malym.
Chodila som necele tri mesiace (asi do 28tt,uz neviem presne). Kedze som mala sekciu,tak neviem,ci to napomaha k lahsiemu porodu,len viem,ze tu druhu sekciu som znasala omnoho lepsie ako prvu. A pritom som pri malom chodila cvicit do vysokeho stadia (cca 36.tt) na predporodne cvicenie.
Baby ďakujem Vám za rady 🙂 zatiaľ si cvičím jogu doma podľa DVD a tiez sa citim potom lepsie 🙂
@tina147 ahoj. je aj pilates pre tehotne, aj gravijoga 🙂 mne sa na tom paci to, ze je to taka priprava na porod, dufam ze mi to veru pomoze mat rozhybane boky a panvu 😎 kurz cvicenia ma aj take vyhody, ze spoznas ine tehotne s podobnym terminom, mozno niektore stretnes v porodnici, dozvies sa nieco o dalsich lekaroch.. no proste je to dobre aj na psychiku 🙂 a robis si aj znamosti na kocikovanie 😎
nanervy_2 no v tomto máš pravdu 🙂 aj ke´d teraz je akési plodné obdobie a príde mi akoby boli okolo mňa všade tehulky 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tina147 ja som cca v tom tyzdni zacala chodit na tehu cvicenie 2x do tyzdna.mala som lepsiu kondicku ako pred tehu.cvicit som bola este stvrtok a sobotu rano som rodila.za mna urcite ano