Tehotenská príprava v Trenčíne

lienka2191
10. mar 2014

Ahojte tehulky, nechodí niektorá z vás náááhodou na predpôrodnú prípravu do TN? ... mala by som pár otázočiek 🙂

evita1808
10. mar 2014

ahoj Leni, ja chodím na tehotenskú gymnastiku do MC na Dlhých Honoch, býva v stredu od 17 hod, je to celkom fajn 🙂

kiki90
20. mar 2014

Ja som chodila na cvičenia do nemocnice a bola som veľmi spokojná. Neviem ako to tam funguje teraz. Treba si tam zavolať.

adka1978
24. mar 2014

@evita1808 Odkedy môžem chodiť na toto cvičenie prosím Ťa? Lebo rada by som sa trocha hýbala...keďže na zumbu nemôžem chodiť::((( Ďakujem.

evita1808
24. mar 2014

ahoj Aďka, myslím, že cvičiť možeš po 1 trimestri, ako Ti lekár nič nezakázal, no ja som na rizikovom od začiatku a cvičiť som začala od 4 mesiaca, a nemám problém. 🙂

barbishkamiracle
2. apr 2014

Tehuľky za 10dní sa koná TEHOTENSKÝ KONGRES - príprava na pôrod, bábätko, dojčenie, materstvo....

giza
11. apr 2014

a co tak gravidjogu? ak by ste mali zaujem aj o iny uhol od duly, tak sa mi ozvite: https://www.sites.google.com/site/mikidula/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre