Tehotenská joga v Bratislave

cifrafree
28. nov 2014

Ahojte, chcela by som sa opytat ci ma niekto skusenosti s tehotenskou yogou? Som v 8 tt a chcela by som vyskusat. Chcela by som vediet ako ste sa pri tom citili ci vam to pomohlo, pripadne rady kde sa oplati na tuto yogu chodit, kolko to stoji, od ktoreho tyzdna je najlepsie ju navstevovat a podobne. Som z BA, za kazdu radu budem vdacna.

daisylucky
28. nov 2014

Mam skusenosti, urcite odporucam. Chodila som, ked som cakala prve babo, chodim aj teraz - som v 9 tyzdni. Konkretne v Raci MC Racik na tehotensku jogu s Danicou. Ona je lektorkou jogy uz velmi dlho a ma 5 deti, takze vie o com. Akykolvek, teda bezpecny pohyb v tehotenstve pomaha. Vdaka joge som sa ja osobne citila psychicky viac v pohode, taka vyrovnanejsia. Okrem toho sme sa tam ucili napr. rychle metody relaxacie, ktore mozes vyuzit medzi kontrakciami, co som ja nakoniec nevyuzila, kedze som rodila cisarskym. No a kedy zacat? Mozes kedykolvek, teda pokial nonstop nezvracias a pod.

maary11
28. nov 2014

Ahoj, jogu urcite odporucam, da sa cvicit od 12. tyzdna. Skus http://gravidjoga.sk/sk/ - Harmony mama. Cvicitelka Katka je velmi skusena, robi aj kurzy Hypnoporodu. Aj v januari tohto roku bola opat v Indii na dalsom kurze, takze urcite vie co robi 🙂 Pre mna bola joga aj kurz velmi prinosne, na porod som sa vlastne tesila a nemala som z toho ziadne stresy a to som bola prvorodicka. Cena zavisi od toho ci mas zaplateny kurz, alebo iba jednotlivo hodinu a taktiez od miesta, ale bolo to v rozmedzi 6-8 eur myslim, Katka je velmi mila, skus jej napisat mail alebo zavolat, urcite sa ti ozve spat. A este link na youtube s ukazkovou hodinou 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=5oMFiabvLGE

Mavala celkom plno, takze je lepsie sa ozvat skor, ale mava viacero terminov, takze ak by si si ju vybrala, tak si urcite najdes cas aj miesto, ktore ti bude vyhovovat, Drzim prsty!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre