Som tehotná a dcérkou mám ísť na rehabilitačný pobyt

tanula28
3. jan 2025

Dobrý deň som tehotná a dcérkou máme ísť na rehabilitačný pobyt,a bude tam mať aj elektro a magnet myslite že môžem ísť do tej niesnosti snou ? Máte stym skúsenosti že by sa niečo mohlo stať ? Dakujem za odpovede

viestta
3. jan 2025

Preco by si nemohla? Vsak budu to aplikovat jej, nie tebe

tanula28
autor
3. jan 2025

@viestta preto lebo bude tam elektrické žiarenie a to môže mať vpliv na plod

viestta
3. jan 2025

@tanula28 zas neprehanaj

tanula28
autor
3. jan 2025

@viestta nejak sa v tom vyznáš

beata_k
3. jan 2025

@tanula28 Prave v tejto chvili je vedla teba x elektrospotrebicov, ktore viac ci menej vytvaraju ziarenie. Urcite nebudes prva a ak by to bol problem, maju ho vyrieseny presne pre taketo pripady.

zuzkavladko
3. jan 2025

Kam idete, do Kovacovej? Ak sa tak strasne bojis, mozes pocas magnetu a elektroterapie pre klud duse sediet a cakat chodbe.

zuzkavladko
3. jan 2025

Teda ak nie je dcerka uplne malinka.

tanula28
autor
3. jan 2025

@beata_k preto sa pýtam,lebo majú vyslovene na dverách písané že tehotné ženy majú do miesnosti zakázané a dcéra tam sama nepôjde ani s nikým iným okrem mňa

tanula28
autor
3. jan 2025

@zuzkavladko no mala ma ani nie 3 roky takže sama tam nepôjde a ani s nikým iným ona len somnou takže neviem ci mám aj ísť alebo radšej manzel pôjde…a ideme do Dunajskej Luznej

terezkaarthuramax
3. jan 2025

Nemozes poprosit rodinu aby tam sli s nou?

1mina
3. jan 2025

Ja robím na rehabke, a veru tehotné sme tam nesmeli robiť, takže namiesto striedania sa elektro/cvičenie sme robili vždy len cvičenie. Dokonca keď som tam šla pokecať s kolegyňami vždy pozreli či uz je vypnutý napr magnet čo je kúsok od nášho sedenia. Akoze myslím žeby sa nič nestalo pokiaľ človek neleží v ňom, ale ja by som proste dcéru čakala pred procedúrou. Neviem ako je stará ale to by hádam dala že tich 20 minut napríklad vydrží a vy si sadnete v čakárni 🙂

lalenka33
3. jan 2025

@viestta teba je v tom Kauflande normálne škoda. Ty si odborník na všetko, na varenie, sadenie, pečenie, politiku, zdravie. Všade si bola a všetko vieš. Ty by si mala byť minimálne prezidentkou. Ako veľakrat vies poradiť fakt dobre, hlavne čo sa týka domácnosti, záhrady, varenia, ale niekedy sa potrebuješ miešať fakt všade. Aj tam, kde nie si odborník a napíšeš len to, čo si myslíš. Naozaj nemusíš byť všade.

tanula28
autor
4. jan 2025

@1mina dakujem dcérka bude mať 3 roky v apríli,a je dosť naviazaná na mňa že bezomna by v tej miesnosti nevydržala sama ona plače keď ju zoberú len cvičiť a to som pri nej a nie to že by tam sama bola tak neviem

svetlonos
4. jan 2025

@tanula28
posli s nou muža. Zlomila som si ruku, urobili röntgen. Za týždeň som mala prísť na kontrolný röntgen.Dva dni po tom prvom som mala na teste riadne koľajnice. Druhy r nerobili preto.
Ako opatrovatelka jednej starej pani som s nou chodila aj na magnet aj na elektriku. Tiez na dverách oznam o tom, ze tehotné nesmú byť pri tom.
Asi tak. Nerob si zbytocny stres a posli muza. Ber to pre seba ako kľúčový režim a oni to zvladnu. Milion krat sa nič stať nemusi a milionprvy sa tebe môže. Načo riskovať?

viestta
4. jan 2025

@lalenka33 😂

tanula28
autor
4. jan 2025

@svetlonos lenze ja nebudem ležať na magnete ani do mňa nebudú dávať elektriku,myslite že nemôžem byt pri nej v miesnosti ?

mamina7070
4. jan 2025

@tanula28 nech s nou ide manzel predsa len tie oznamy nie su tam len tak pre srandu kralikov

svetlonos
4. jan 2025

@tanula28
ja som len v tej prezliekanie kabínky povedala, ze mam pozitívny test a sestrička ma hneď vyviedla nech tam nie som.

1mina
4. jan 2025

@tanula28 to chápem aj moji keď mali 3 roky ani jeden by tam sám nelezal. Ja u nás na rehabke keby sa to stane skúsim to dieťatko ja nejak zabaviť s kolegyňami, ale jasné nie každé je také že to dá bez mamy. Moji by vrestali obaja 😂 ale si deti ktoré by to tich 20 min vydržali. No ale možno radšej ten muž ,lebo ako píšem síce není nejak preukázateľne že sa čosi stane, aj ja som pri Tom magnete bola kým som zistila že som tehotná, ale okamžite ako som to vedela - a to boli fakt prvé týždne tehotenstva musela som sa priznať šéfovi a hneď ma prekladali preč z elektroliecby nesmela som tam robiť. A tiež predsa len zapínam tie prístroje, že ich nedávam sebe, ale nesmie sa.

luteam
4. jan 2025

@tanula28 ahoj ja som so synom bola aj na magnete aj v bazene a to som bolo v 1. trimestri a vsetko bolo ok akoze nechcem zle poradit neviem ake je realne riziko ale myslim ze nie velke

martul
4. jan 2025

@viestta keby si aspoň raz nenapísala nezmysel uškodilo by ti to? Pri elektro liečbe a magnete nesmú byť tehotné!!!!
Prečo táraš, zas a znova?!

tanula28
autor
4. jan 2025

@svetlonos v akej prezlekacej kabínke?

tanula28
autor
4. jan 2025

@1mina no najlepšie by bolo priamo sa spýtať tých čo pracujú tam na rehabilitácii že by poradili čo a ako ale majú dovolenku a pracujú až o 7.1 a my akurát 7 ho ideme na pobyt tak jedine osobne im to povedať a uvidí sa čo povedia

svetlonos
4. jan 2025

@tanula28
taka mini 1x1 meter, odložiť si tam veci a vojdes do osetrovne 🙂 Aši ako u gynekológa, preletieť sa za závesom, len v týchto ordinácia ch sú dvere a nie záves.

lienka.7
4. jan 2025

@tanula28 tehotenstvo je kontraindikácia pre kúpeľný pobyt aj pre rehabilitacie. Keď som bola tehotná, nesmela som s malou chodiť na magnet ani na nic ine. Cize určite nie. Tie, co ti tu píšu ze v pohode, je im to jedno, lebo nejde o ňu.

tanula28
autor
4. jan 2025

@lienka.7 ani na cvičenie ani na masáž alebo na vodu ste nemohla ? Však to není elektrika

tanula28
autor
4. jan 2025

@svetlonos a to načo ste bola v tej miesnosti aby vám spravili test či ako ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre