Som na maródke a strašne sa nudím

majocka561
12. apr 2013

🙂 Ahojte tehulky som na marotke a straaasne sa nudim do tretieho mesiaca som robila a potom ma doktor vypisal. Co robite vy doma cele dni ja si nemozem zvyknut od kedy som sa vydala je to uz rok a pol som bola vkuse v robote aj vikendy a "domou" u svokrovcou je mi cez den normalne cudzi.Poradte najake aktivity

sense
12. apr 2013

skus nejake samovzdelavanie....alebo cudzi jazyk, ja som doma nastastie len druhy mesiac a strasne sa nudim....neviem si ani predstavit zeby som bola doma dlhsie....a pokial mozes tak prechadzky....

maria117
12. apr 2013

@majocka561 rucne prace? Napr sit, pliest,hackovat,vysivat,...

trish31
12. apr 2013

@majocka561 ja som tiez doma a budem az do porodu,teraz som prisla z nemocky takze kludovy rezim,polihujem,ucim sa taliancinu,spinkam,pojdem nieco sadit do zahradky,slnit sa,opat sa budem ucit taliancinu a tak dookola 🙂

raza
12. apr 2013

moja rada : nauč sa podla netu háčkovať 🙂 ja som doma od začiatku tehu, len ja to mám sťažené tým, že moc chodiť nemôžem 😝 takže telka, net, háčkovanie..

majocka561
autor
12. apr 2013

Dakujem za rady prechadzky mam dovolene, ale z mojej ubehanej roboty do denneho stereotypu hroza.Rozmyslala som aj o siti zaclon strasne ma to bavi ale nemam komu 😒

rebroza
12. apr 2013

@majocka561 ked ta bavi sit, co tak napr. patchwork - mozes nasit deky, obrazy, tasky.... alebo na nete je kopec navodov na site babiky, plienky. rozne site aplikacie na obrazy, deky.... hniezdo do postielky.... joj, keby som mala volne dni ja... ale chapem, ze po nejakom case to zacne ist na nervy.
uzivaj si ticha a kludu kym sa da 😉

jaanik
22. apr 2013

ja som bola na pnke snad polroka...mala som vychadzky, takze ked to zdravotny stav dovoloval chodila som na prechadzky so psom, potom som mala spave obdobie, takze som bola rada, ze mozem spat kedykolvek, citala som knizky, pozerala filmy, ucila sa anglictinu... bola to sice nuda, ale dalo sa to zvladnut...aj ked koniec pnky som si odratavala ako male dieta na vianoce...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre