Predpôrodná príprava s pani Jandovou na Kramároch

renvas
24. apr 2017

Ahojte, budem rodit na Kramaroch a mam zaujem o predporodnu pripravu u p. Jandovej - neviem sa jej vsak vobec dovolat, na internete som nasla asi 3 rozne telefonna cisla. Volala som hlavne to, ktore je na webovej stranke nemocnice. Nemate niektora kontakt alebo mam radsej napisat email? Dakujem pekne 🙂

lus83
24. apr 2017

....to by zaujimalo aj mna....ja mam termin v auguste.

liz_lemon
24. apr 2017

@renvas treba ju kontaktovat mailom, vtedy ti odpovie katarina.jandova@kr.unb.sk

renvas
autor
24. apr 2017

@liz_lemon okej super velmi pekne dakujem 🙂 mozem sa este opytat - ako to chodi s tou gynekologickou poradnou - na webe maju ze od 34. alebo 36. tyzdna, kazdopadne na webe maju vypisane len ambulancie a ja som uz fakt jelen do ktorej volat :/

xstelinka
24. apr 2017

Ako pise liz,treba ju kontaktovat mailom.

liz_lemon
24. apr 2017

@renvas musis volat najprv na CTG (monitor) 02/59542583, a oni ta potom pridelia k niektoremu z lekarov, ak nemas sama vybrateho
odporucam MUDr. Turkotu

xstelinka
24. apr 2017

@renvas zavolas a objednas sa na monitor (cislo dveri 222) na tel. 02/5954 2583. Po monitore ti povedia ku komu budes chodit do poradne. Zvycajne sa zacina chodit od 36tt.

renvas
autor
24. apr 2017

kocky, usetrili ste mi nervy z webu, velmi velmi prevelice vam dakujem!!! 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre