Ahojte, som v 4tom mesiaci, ako sa pripravujete na porod? Moje kamosky este babatka nemaju a chcem sa vediet pripravit lebo mam z toho celkom stresik ☹ podelte sa...
V nemocninci Ta "pripravia" na to, ako sa rodi v nemocnici bez moznosti výberu (v 99%). Ak Ta ale porod a tehotenstvo zaujima hlbsie-hladas sposob,ako sa vyhnúť bolesti/nepríjemným pocitom, dieťatko je pre Vás niečo výnimočné a vadí Ti, ak ho lekár nazýva plod, nájdi si v okolí dulu, ktorá sa venuje tehulkam.😉
Ahoj.. skus si pozriet tento link www.lilangel.sk
U mojho gynekologa som vzala letacik.. organizuju jednodnovy kongres pre tehotne v Ziline...
Ja to poznam z Bratislavy, tam robi take jedno studio kazde 2 mesiace.,... ma to celkom uspech a v ramci jedneho dna Ti povedia zakladne informacie....
ahojte, dakujem velmi pekne za rady 😉 , ten kongres na www.lilangel.sk ma celkom zaujal a je to v jeden deň...
ahojte zienky rada by som vas poprosila o radu kedy je idealny cas ist na predporodny kurz??som v 8 tyzdni len mam dost strach z porodu a tej bolesti na ktoru vsetky nadavaju a chcem to absolvovat mozno mi to trocha pomoze sa ho zbavit... prosim poradte....dkaujem...🙂
Co sa tyka predporodnej pripravy, odporucam overit si centrum,kde sa hlasite.
Nase studio sa venuje buducim maminam 11 rokov, mame nielen vela nasich skusenosti, no spolupracujeme s tymi najlepsimi.
Prednasa u nas detska zdravotna sestra z novorodeneckeho odd., prednosta predporodnej kliniky v TT, por.gynekolog z Antolskej a porodnici z Kocha.Tiez sa u nas stretnete s fundovanou laktacnou poradkynou a dulou, certif.lektorkou nosenia, aromaterapie, fyzioterapeutka vas nauci workshop babymasazi...Co je skvele, vsetci mame minimalne 2 deti 🙂, takze mame aj nase vlastne skusenosti.
Zajtra 22.4 2016 zaktualizujeme vsetky kurzy cviceni pre tehotne taktiez predporodnu pripravu za bezkonkurencnu cenu.
V bratislave robia predpôrodné kurzy a cvičenia v štúdiu Miracle na Dunajskej ulici a takisto v Probiose v Ružinove. Ale najlepšie bude nebáť sa.
Ano mám strach ale to přejde
teraz som si všimla, že si zo Žiliny - ale určite aj tam sú také kurzy
Pre maminky,ktore sa pripravuju na porod.
Cvicenia nam bezia aj pocas augusta.Nie je problem prist aj na samostatny vstup.
V septembri planujeme v poradi asi 17sty Tehotensky kongres-dokonala priprava na porod.
Je to celodenna priprava, ktora obsahuje vsetky potrebne prednasky, workshopy a odbornici su vsetko skveli, velmi prijemni a fundovani ludia.Nas team tvori -porodna asistentka z Antolskej, primar Ruzinovskej porodnice, dula, laktacna poradkyna, fyzioterapeutka, certifik.lektorka baby masazi, cert.lektorka aromaterapie, detska sestricka z novorodeneckeho odd.Antolska+podla potreby dalsi 😊
Tesime sa na dalsich rodicov.
Pripravujeme prednasku Partner pri porode, za symbolicku cenu 😉.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
najlepsie je asi ist na predporodny kurz priamo v nemocnici, kde budes rodit - ak nieco take organizuju. Zoznamis sa tam s prostredim, s mozostami, ake maju, povedia ti aj zakladne veci o samotnom porode, dojceni a pod. 🙂