Ahojte, aky pouzite? Ste s nim spokojne? Planujem kupu a na nete som nasla viacero druhov, tak by som chcela kupit ten najvyhovujucejsi 🙂
Jasne, urcite nerozmyslam ci ano alebo nie bezpecnostny pas. Jasne ze ano, vela soferujem a nehoda ani nevies ako rychlo sa stane.. Ten pre tehotne ma zarucit to, ze pas zostane pod bruskom. Este ho nemam take velke a niekedy mi zvykne pas vyskocit hore - presne cez brusko, kde je babo. Netlaci ma to, ani mi to nie je neprijemne, len sa bojim, ze sa nieco moze stat.. Takze je to skor o pocite
ja nepoužívam žiadny pás a to už nás aj policajti zastavili a dokonca som ani nemusela ukazovať tehu.knížku ... 😎,tak nevím ....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To je co??? To som este nepocula. to budenejaky vankusik na pas, alebo co? Nie je to len reklamny tah? Cele tehotenstvo pouzivam normalny pas. Akrurat ho davam nizsie pod brusko, aby netlacil. No a inak pomedzi prsia, lebo tie su tiez citlive. Ale myslim, ze pri nehode bude najbezpecnejsi. A uz od vaznosti nehody zalezi, ako moze uskodit. No, ale stale menej ako prelet celnym sklom, alebo naraz bruchom do volantu.http://auto.rodinka.sk/bezpecnost/bezpecnost/tehotna-v-aute/