Ahojte. Chcela som sa spýtať, či neviete o tom, kde a a akou formou sa organizujú predpôrodné kurzy, podľa možnosti vo Zvolene, ale môže byť aj okolie (od BB, cez BS a ZH). Ide mi skôr o naozajstný kurz (cvičenie, dýchacie techniky a pod.) ako poučenie pred pôrodom, ale po predbežnom preskúmaní na nete som nadobudla dojem, že v našom regióne nič podobné ani neexistuje. Ďakujem!
priamo v porodnici... aj na webe to najdes niekde urcite
ja som začala chodiť na kurz so BB k pani Longauerovej ale pre problémy v tehu som bola len raz, ale celkom sa mi to páčilo. Cvičili sme aj sme sa rozprávali. Vtedy vravela že ak sa nazbiera dosť mamičiek robí aj kurz v Zv. Ako je to v pôrodniciach neviem.
Ja som tiež hľadala a dopátrala som sa až v 33 tt , poznám dve mená p.Longauerová a p. Donovalová . P.Donovalová je veľmi ochotná a ušije kurz na mieru ako potrebujete, začala som v 35 tt. a je to skvelé , určite neľutujem, som kľudnejšia , všetko sa dozviem čo potrebujem je to certifikovaná diplomovaná pôrodná asistentka .Má aj stránku na FB posielam link sú tam všetky informácie. Určite si nenechajte ujsť - ja odporúčam, škoda , že som mala rizikové 1.tehu a neabsolvovala som niečo podobné. http://www.facebook.com/centrumprezenu?fref=ts
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj skus sa opytat na porodnici vo Zv myslim ze tam nieco podobne robia