Opaľovanie v tehotenstve

buzz5
23. jún 2020

Ahojte chcem sa opýtať ci je vhodné sa opaľovať počas tehotenstva, keďže mi gyne povedala ze nemám prehrievať panvu. Aké máte skúsenosti s tehotenstvom v lete chodili ste na kúpaliska, my mame bazén pri dome budem ho môcť využiť?

malebiele
23. jún 2020

@buzz5 podla mna taky zdravy pobyt vonku preco nie, akurat prilisne slnenie nie je dobre, lebo to sa mozu vyhadzat aj skvrny na pokozke a samozrejme v case najvacsej palavy nebyt na slnku, ono celkovo to nie je dobre pre ziadny organizmus aby sa prehrieval ked nemusi 🙂 a neviem aky mate bazen ale napriklad plavanie sa odporuca pocas tehotenstva, aj ked si myslím ze uz vo vyssom stadiu tehotenstva asi nie, ale tak macat nohy minimalne mozes stale

supucka
23. jún 2020

@buzz5.. My mame tiež bazén,velky, môžem aj plávať, len aby počasie bolo na to opaľovanie... Ja mam začiatkom augusta termín a ešte by som co to chcela posilniť 😉Určite môžeš, len nie sa skvarit na slnku 🤗☀️🌞

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre