Ahojte. Chcela by som vase tipy na super kurzy cvicenia ci priamo porodbme asistentky laktacne poradkyne v tehu. Skusila som jedno centrum ohladom cvicenia a fyzio a nebola som spokojna. akurat som si tak noeco natiahla na bruchu a stalo to privela penazi za to co to bolo. Nevadi mi zaplatit kvalitneho cloveka ale naslepo sa mi uz skusat nechce. hypnoporod, manipulacia s babatkom, predporodny kurz, laktacia kto vam pomohol prezit porod sestonedelie a tehotenstvo co najlepsie? dakujem
@dadamelllie pozerala som u nej predporodne kurzy a prosim aka je tam cena? Nie je tam uvedena. A je ti asi iba 1dnovy? Dakujem 🙂
@jankaochaba ano, na jeden den to vyslo, dostali sme aj materialy a stalo to 69eur. A teda absolvujes to s partnerom, to je v cene😊
ja chodim cvicit k pani Martine Didekovej ktora je zaroven porodna sestra a robi aj pripravu na porod . Som velmi spokojna 🙂
@gabrieluskka
Ahoj, zatiaľ som mala u p.Didekovej len online cvicenie. Zajtra idem prvýkrát osobne.. je potrebné si niečo priniesť?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj 🙂 Preluskaj si: https://cestarodica.sk/alexandra-somorovska/
Ja k nej chodim na gravidjogu a chystam sa aj na predporodnu pripravu. Mnozstvo zien si ju nevie vynachvalit 🙂