Ahojte maminky, rada by som isla na atelierove fotenie. Mam jedneho 5 rocneho suhaja uz a teraz velke brusko. Uvazujem, ci ist este pocas tehu ako rodina s bruskom alebo uz potom rovno s babom? Babatka sa zvyknu fotit take 3-4 tyzdnove, tam sa bojim, aby nenachladlo. Ktore fotenie ste abslovovali, preco a ako ste boli spokojne? Dakujem za rady a nazory. 🙂
Ja som, teda môj krpec dostal taky darček, ze profi fotenie deti v ateliéry, na krst, od mojej krstnej. Fotili sme sa, ked mal 3 mesiace, mame krásne fotky, take si sama doma neurobíš, to sú iné ako doma,
Mame krásnu pamiatku
ja som pri prvom tiez chcela fotky s bruskom, ale nepodarilo sa nam to, tie domacke vyzeraju ako vyzeraju 😀...ale aku-taku pamiatku mame...
Teraz sme sa boli fotit cela rodinka aj s bruskom a su tie fotky nadherne, a planujem aj potom, ked sa babo narodi - to zase bude iny rozmer 🙂
Mne sa pacia aj take aj take...o nachladnutie sa neboj, ako pisu baby vyssie, v atelieroch maju na to podmienky, resp. niektori fotia aj u vas doma...
dakujem 🙂
Ku nám zvyknú chodiť maminy aj s bruškom aj následne s bábätkom. Ja osobne som za kombináciu - rodinné s bruškom ak už máte iné dieťa a potom bábätku samostatné foto, prípadne umelecké s rodičmi na ruke a podobne. Linda
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pockaj na babo. To budu lepsie fotky. V KE viem odporucit jednu top fotografku novorodencov. Neboj, babo ti nenachladne, ved v atelieru na to maju podmienky a vhodnu izbovu teplotu kedze sa fotia vyzlecene vacsinou.
My sme sa fotili az ked deti boli vacsie, 3 a 5 rokov, mame krasnu pamiatku aj tak. Ked boli mali, fotila som si ich sama.