Odliatok tehu bruška

zita19
1. jan 2014

Chceme si spravit odliatok tehu bruska mojej dcery. Ktory polykarbonat nam odporucite ako najmenej skodlivy. Alebo radsej spravit ten BIO zo skrobovych obvazov. Ake mate skusenosti s trvanlivostou takehoto odliatku?

maca_p
1. jan 2014

odorucim pouzit konopny spagat a lepidlo herkules... neviem, ci je to polykarbonat a vobec neviem, ci je pre teho brucho skodlivy, ale funguje to. nas snehuliak, ktoreho som robila pred vianocami drzi, tak tomusi drzat aj na teho buchu, ved to je polovicny balon 😀 . rozmyslam len ako nvlecies dcerusku do balona, lebo ten sa musi po 24 hodinach prasknut 😀 😀 😀 . pochybujem, ze by to chcela mat na sebe az do porodu 😀 😀 😀

kiki68
24. feb 2014

a co tak do hliny,nejak dat hlinu na brusko,taku tu klasicku an modelovanie, mozno pod to este igelit,taky ten,co sa do toho bali ovocie atd. a tu hlinu tam chytro nacapat,dat to dole, drzat to bude,nechat trosku stuhnut pretriet oddelovackou a vyliat do toho sadru a odliatok je hotovy...
Tu otlacenu hlinu by som preniesla tak,ze by isla do nejakeho piecku,aby stuhla pekne na formu tak,ako treba. A udrzala potom sadru. Hlina mne osobne pride este aj s tym igelitom ako rychle a prirodzene riesenie. Nakolko to nema v sebe nejaku chemiu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre