Dobrý deň chcela by som sa opýtať, že či by som mohla ísť na nechty keď som 2 mesiaci tehotenstva. Ďakujem za odpovede.
Prečo by si nemohla?
Ja som bola na nechty v deň pôrodu ešte :D
1. Preco sa neopytas lekara?
2. Preco neskusis google?
Môžeš, ale vplyvom hormónov nemusia dobre drzat
Ja som chodila celé tehu, jedine v čom môže byť problem, že budú horšie držať, aspoň ja som to tak mala, inač som chodila celé tehu 🙂
Samozrejme, ze mozes. A mozes si aj farbit vlasy a robit kopec inych beznych veci.
@letkakomarovska ahoj. Ja som bola a nedržali mi ani týždeň. Vraj hormóny. Ale každé telo je iné
@letkakomarovska mozes a ani pri porode to absolutne nikto neriesil
@letkakomarovska nosím.nechty roky bez akejkoľvek prestávku, či.pocas tehotenstva a veru už aj.v nemocnici som sa s nimi ocitla..
@letkakomarovska a prečo by si nemohla? Co majú nechty s plodom spoločne?
@matrioshka333
prosimza a to ti nedrzali gélové nechty alebo ten shellak?
@svetlonos gél lak...nie gélové nechty
@letkakomarovska tak toto si zabila,😂😂😂 prepáč ale nedá sa tom zasmiať. 😂🙉 a čo že si tehotná.. čo s tím majú nechty. 😂🙈 čo si myslíš ti o tom keď sa to pýtaš nás. 🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@letkakomarovska a co maju nechty spolocne s tehotenstvom.. a hlavne si 2 mesiaci a nie pred porodom.. v nemocnici by sa nemali mat nechty aby ti bolo vidno nechtove lozko