Masáž počas tehotenstva

14. jún 2024

Ahojte, snažíme sa o bábätko a chodievam raz za čas na masáže, nie na také tie hladkacie, ale také so silnejším tlakom na uvoľnenie chrbta a šije (niekedy mávam až take slabšie modrinky z masáže)... A až teraz čítam, že žena by sa mala v prípade tehotenstva aspoň v prvom trimestri vyhýbať masážam... Ak by som bola tehotná, je len v nejakom druhom týždni, môže sa niečo stať plodu? Prepáčte,ak sa pýtam hlúposti, ale teda mňa to predtým nenapadlo, že by to mohol byť problém

haraburdova
14. jún 2024

Ked si nechas masirovat len siju a plecia, nic sa nestane. Ja som chodila do 9m na masaz sija, plecia, a nohy aby som nebola otecena a opuchnuta. Babo mam zdrave.

autor
14. jún 2024

@haraburdova toto bola celá chrbtica aj kríže, no aspoň viem, že si na to mám dať pozor, len podľa článkov na internete som sa teraz ozaj zľakla....

haraburdova
14. jún 2024

Jasne, ja som tiez citala a bola som v strese co vsetko nemozem, ale nakoniec som sa na to vydlabala lebo som sa citila jak ZŤP popri varovaniach a radach :D No stress a prajem vela zdravia tebe aj babatku 🌸

autor
14. jún 2024

@haraburdova ďakujem ❤️

monnci2226
14. jún 2024

podla mna dobra a skolena maserka by mala ovladat vsetky kontraindikacie kedy a ako moze masirovat tehotnu zenu, takze ja by som sa urcite poradila s maserkou.

kacena4
14. jún 2024

neboj ja chodim na taketo hlbkove masaze cele tehu a deti su na svete prezili to

mimuska328
14. jún 2024

Ja som bola na masaz lávovými kameňmi piatok a stredu mi vyšiel pozitívny test.. cize už som realne vtedy tehotná bola len som estee nevedela a už som 14tt.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre