Mám 18 rokov, som tehotná a hľadám si prácu z domu

babo12
6. jún 2017

Dobrý deň 🙂 , mám 18 rokov a som v 15 tt. Viete ešte študujem, ale môj partner pracuje. Lenže narok na matersku nemam len na prispevok a preto by som chcela trocha finančne pomôcť aj keď asj nie moc ale chcem sa posnažiť 🙂 preto sa Vás chcem spytat či neviete o nejakej pracu z domu cez pc alebo niaku inu formu. Ďakujem 🙂

draik
6. jún 2017

Najdôležitejšiu vec, a síce čo vlastne viete robiť napr. cez PC, ste neuviedli. Ak viete programovať, účtovať a podobne, tak to problém zrejme nebude.

babo12
autor
6. jún 2017

No programovať to o tom moc neviem, ale čo sa týka tych administratívnych vecí to viac, zas to mi stačí raz ukázať a ja sa naučim.

dai
6. jún 2017

@babo12 ako si predstavujes tu administrativu co chces robit? prepac, budem velmi priama... ale mas asi velmi naivnu predstavu o tom co je administrativa dnes, ake tempo sa ocakava etc. ... ale teda tu nepisem o uradoch - tam je to mozno ine, na druhej strane tam musis sediet...
cize tu otazku co polozil draik mozem len zopakovat - co specialne vies cez pc robit ? ( on ti uz naznacil smery - uctovnictvo, prekladatelstvo, programovanie... tvorba stranok, vizualov, analyzy - toto vsetko sa da robit z domu - co z toho teda vies robit?)

rawmamka
6. jún 2017

@babo12 Administratívna práca pomocou home office nefunguje, naozaj musí byť pokročilý užívateľ/expert v nejakom programe (byť programátorkou, web, dizajnérkou, správcom siete,...) alebo vedieť niečo špeciálne (prekladateľstvo, účtovníctvo,...), čo nevedia všetci, inak sa na trhu práce neodlíšiš a žiadnu ponuku nedostaneš. Ak túžiš po klasickej administratíve musíš ísť pracovať do kancelárie, len rátaj s tým, že na tieto miesta sú tlačenky v štátnej sfére a v komerčnej zasa musíš vedieť skutočne makať a PC nemôžeš ovládať ako bežný užívateľ. A btw nikto ťa zaúčať nebude, firmy chcú už hotového človeka so skúsenosťami. Zaúčanie je pre nich strata času, to funguje možno ešte na úradoch.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre