Kurzy v tehotenstve

nepehana
11. júl 2016

Chcela by som sa opýtať, že či niektorá z Vás chodila počas tehotenstva na vodičský kurz, Že či ste to zvládli, alebo radšej nechali na neskôr, ked sa malé narodí

tobnuf
11. júl 2016

Podla toho v akom stadiu

alchemilkazltozelena
11. júl 2016

@nepehana ja som si chcela konecne urobit vodicak ale presne vtedy som zistila ze som tehotna tak som to zase nechala tak..snad ho raz urobim

glorikarebeka
11. júl 2016

@nepehana ak sa citis dobre tak urcite teraz,necakat kym sa male narodi.Potom su uz ine starosti ako sa ucit a robit jazdy lebo myslou budes stale pri dietati 🙂

rheuska
12. júl 2016

A prečo nie? Tehotenstvo ti nebráni šoférovať. A aj by si na iné myšlienky prišla. S inštruktorom máš istotu, že si v bezpečí. A zase možno budeš menej stresovať na skúškach, keď sa viacej sústredíš na drobca. A vodičský sa ti hodí k dieťatku. Nikdy nevieš kedy ti bude treba ísť s dieťaťom do nemocnice, alebo niečo.

saimaa
12. júl 2016

Ak to uz nie je v pokrocilom stádiu teh., tak v pohode. ja som az teraz pri dietti zistila, jak by sa mi hodil vodičák, autobusmi to niekedy nie je ono :/ tiez som nechcela robit pocas tehoenstva..potom nie je popri malom dieťati nejak čas, niekto má hned druhé....no..teraz by som asi neváhala...ale hned na zaciatku...

nepehana
autor
12. júl 2016

Ja sa stále akosi neviem odhodlať, no teraz som už v 6 mesiaci, tak neviem, ako to bude mať ten stres vplyv na bábo

nepehana
autor
12. júl 2016

@rheuska ja viem, že nebráni, ale ten stres okolo, jazd a skúšok

glorikarebeka
12. júl 2016

@nepehana potom to bude este horsie,neboj das to uvidis,ze budes rada ked budes mat papiere v ruke

glorikarebeka
12. júl 2016

@glorikarebeka ja mam zas opacny problem vodicak mam od 18 a zacinam az teraz skoro po 20 rokoch,ale s 2 detmi som musela zacat a uz jazdim ako sinter

rheuska
13. júl 2016

@nepehana no to všetko záleží od teba. Ak často stresuješ tak potom radšej nie. Ale ak sa nastaviš protistresovo tak to dáš. Ja osobne som si jazdy užívala (samozrejme boli aj kixy), a inštruktor ti dáva pocit istoty. Jeho je to zodpovednosť a musí mať oči všade. A ty rozhoduješ sama. Spoznáš nových ľudí. Skús to brať tak, že to robíš pre krpca. A potom môžeš chodiť nakupovať sama a manžel nebude š omrať

nepehana
autor
13. júl 2016

dakujem, za rady, a povzbudenia 🙂

zuzana90m
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre