Chodili ste sa kúpať v tehotenstve do verejných bazénov? Mám dve malé deti, toto leto sa nám pokazili všetky plány ako sa len dali . …chceli by sme ich vziať aspoň jeden deň sa kúpať , tak veľmi chcú ísť na smykalky a tobogany … ale ja mám z toho stres, celkovo nemám rada verejné bazény, a som v 20tt ..tehu mám zatiaľ klop klop bezproblemove, dala by som si aj ten tampon čo sa dáva.. náchylná na infekcie niesom. Ale človek nikdy nevie😞
@rebrambora ďakujem za odpoveď,
Mame aj dvojročnú dcéru a s ňou treba byť vo vode, preto sa budem musieť cela máčať :/
jasné že som chodila... som robila ako keby som ani tehotná nebola...
Ak cítiš nejaké pochybnosti tak do vody nechoď. Skús poprosiť niekoho dospelého, či by s vami nešiel a nech ide do vody s deťmi niekto iný a ty sleduj iba z brehu. Niekedy majú ženy "predtuchu"...
Chodila som v pohode do bazenov vodnych parkov do mora vane vsade bez tamponu nikdy Nebol problem . Ale ked mam ms tak nejdem ide s nimi muz. Ked nechces ist do vody nemusis . Bude s nimi muz a ked bude chciet ist stym vacsim na toboggany tak to 2r moze byt s tebou na deke. Alebo pojdu ked to male zaspi.
Nechodila, vydržala som to leto, veď to nebol koniec sveta 😀
chodila som vsade...bazeny,kupaliska,aquace,more....vzdy som si dala tampon senta protect (do mora nie).plavanie mi vzdy prospelo.
Nemusi sa stat nic a asi sa nestane. Ale mam kolegu, ktoreho manzelka prisla o dieta v 6mesiaci, lebo chytila nejaku bakteriu v aquaparku. Ja osobne by som to neriskovala.
Ja som tehotná a do bazéna neidem od pozit testu, čiže takmer celé leto.... Je to ako hovoríš, 100zien pôjde a nič sa im nestane, ale zo nevylučuje, že práve ty nechytí infekciu, ktorá môže ohroziť aj zdravie plodu. Celkovo v tehotenstve sme náchylnejšie na infekcie. Mne zo za to nestojí. Pôjdem do mora, aj to s tamponom. Ale do bazéna nie.
A to som ani vlani nebola vo vode, lebo to som zas ceke leto som bola tehotná, resp v šestonedelí.
Však nech ide manžel s dvojročnou do vody a ty pekne oddychuj na brehu.
Ja som bola každý týždeň na plavárni, u nás sa plávanie počas tehotenstva odporúča lekármi 😅
Mne dr uz pri prvom povedal ze mam ist na bazen tak to radsej do rieky alebo do potoka 😂
Nikdy som v tehu nechodila. Takze ja tento rok maju decka “mini” bazen na dvore.
Moja chodila tyzden do tabora,kde denne plavali a ma zapal ucha. Ked sa macala v jazere, nebolo jej nic. Za mna bazeny v tych horkach su liahen bakterii. Radsej prirodne jazero,kde je preverena kvalita vody. 2r.urcite nebude postradat tobogan.
Ja som vzdy chodila, mne to ani neprislo, ze preco by sa to nemalo. Len som sa vyhybala virivkam a horucim kupelom ci saune
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano. Obe tehotenstva. Vana, more, rieky, aquaparky a kupaliska skoro kazdy den. Dokonca som ani raz nemala tampon a to moj otvoreny organ tam dole je velmi vyberavy a nachylny na vsetko.
Nic mi nikdy nebolo. Ale ak sa citis nekomfortne, nemusis sa predsa macat cela do vody.