Kúpanie sa v bazénoch v 7. týždni

9. apr 2024

Baby som 7+3tt a chceme sa ísť s priateľom v sobotu kúpať do Aquaparku, niekde čítam že sa to do 12 týždňa neodporúča ale čo tie baby ktoré nevedia že su tehotné a chodia na dovolenky dokonca aj piju? Veď ak nebudem úplne v teplej vode nemal by to byt problém či ? Poraďte

michaela789
9. apr 2024

Alkohol je iný v tom že sa nedostane k bábätku, pokým sa vám neprepoji krvný obeh. To je neviem v koľkom týždni.
Kúpať by som sa nešla lebo infekciu z dola môžeš dostať hocikedy.

xsimonkax
9. apr 2024

Môžeš si skúsiť dat tampón. Ja osobne by som ale nevymyslala. Lebo je rozdiel dostať infekciu a nevedieť o tehu ako vedieť a nedaj bože niečo vo vode chytiť. Mne osobne to gynekolog vyslovene zakázal.

svetlonos
9. apr 2024

Ja som zrovna nevedela, ze som tehotna, chodila som s balym na kupalisko a potratila som. Neviem ci to bolo kolo tomu kupaniu. Chod za tvojou dr nech ti povie, ci mozes. Mne napriklad zakazala, lebo mi nesedelo ph.
Nemusi sa ti nic stat, ale aj moze. Ked ti dr povie ok, mozes ist v kľude.

cookie29
9. apr 2024

ja by som nesla, nestoji to za to...

zuzubb007
9. apr 2024

Nešla by som vôbec, mne gynekológ neodporúčal celé tehotenstvo ak si nechcem vyrobiť problem, a akvapark už vobec, tak som ani nešla ako si potom trieskať hlavu

nikoleta999
9. apr 2024

Ja by som tiež nešla, namiesto toho by som si spravila iný program, ale je to o Tvojich prioritách, ak Ti kúpanie stojí za ten možný risk ...

vkatush
9. apr 2024

Bola som tehotná, vonku brutálne horúčavy, doma veľký bazén (takže čistý, udržiavaný, žiadne verejné kúpalisko), a aj tak som si maximálne močila nohy.
Nestálo mi to za ten risk a doktorka mi to neodporúčala.

medda_beda
9. apr 2024

Aquapark teraz ešte dajme tomu.Letné kúpaliská ti neodporúčam skôr nejakú plaváreň a s probiotickým tampónom.Vždy s tampónom.

nikaeli
9. apr 2024

Čo tie baby, ktoré nevedia, že sú tehotné a dokonca pijú?
Ty vieš, že si tehotná. Je to tvoje dieťatko. Ty si zaň zodpovedná už teraz. Ty sa oň budeš starať a riešiť prípadné problémy. Nie tie baby. Zváž sama, či ti to za to stojí.

autor
10. apr 2024

@medda_beda už mám nakúpené tampóny aj rosalginy, aj tak nebudem stále vo vode priateľ s malou budu väčšinou tam su lehátka ja si tam len ľahnem a budem odpočívať zoberiem si knihu. Chceli sme ZOO ale tam kam chceme ísť ma pršať v sobotu, mala bude mať 3 roky a chce ísť kupi, vo vode budem chvíľku max 10m a pôjdem von, su tam reštaurácie pôjdeme sa najesť takze aj tak nebudem morská panna.

medda_beda
10. apr 2024

Vies ono je to velmi individualne ajtak.
Ja poznam plavkyne ktore chodili cele tehotenstvo plavat.
Co ti fakt neodporucam su letne kupaliska kde nedodrzuju hygienu ako by mali.

martul
10. apr 2024

Či tam budeš 10min, alebo hodinu je už úplne jedno. Kamoška si takto priniesla baktériu, najprv ju liečili, ale bohužiaľ skončilo to v 19 týždni......

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre