Ahojte, plánujeme dovolenku, v čase dovolenky budem 6 mesiaci tehu. Chcem sa opýtať, či ste sa niektorá kúpali počas tehotenstva na Balatóne - strašia ma, že je tam špinavá voda. Potom termalne jazero Hevíz? - je tam voda do 30 stupňov. Alebo bazény Kehida, kde sa teplota vody v bazénivh pohybuje okolo 25-30 stupňov. Do horúcich bazénov, víriviek, saun určite neplánujem ísť. A k moru je to pre mňa ďaleko. Ďakujem 🙂
@riaamaras V Balatone urcite NIE! Ta voda uz ani nie je spinava, ale kontaminovana 😔. Ja som tam pred rokmi schytala nejake bakterie a minuly rok, cela sesternicina rodina nejaku brutalnu hnacku, skoncili vsetcia v nemocnici. Ta voda je vazne spinava, ja by som tam uz ani nohu nestricila a pritom Balaton milujem ☹️.
@riaamaras jedine more. Ostatné čo si vymenovala určite nie
V žiadnom prípade by som sa nešla kúpať do Balatonu, a termál ani iný bazen už vôbec, jedine more ináč vydržať a po tehotenstve sa môžeš kúpať do sytosti
Znameho mamzelka sa kupala v 6 mesiaci v termalparku v bazene, chytila nejaku bakteriu a prisla o dieta.
Ja by som do ziadnej vody v tehotenstve nesla.
Ahoj, to už radšej dovolenka pri mori, cesta v noci autom, na najbližšie možné miesto? Letecky do Egypta by som sa netrepala, no ak nemáš žiadne zdravotné problémy, zvážila by som to more 🤔
Ak raz chytis zapal tak to moze skoncit kadejako. Ano napise ti tu kopa zien, ze sa kupali tehotne kde kade vsetko ok, ale ja som neriskovala, moja gyn/porodnicka mi sama s dvihnutym obocim povedala, ze jedno leto predsa vydrzim... lebo ked to raz chyti krcok tak bude zle...
Ved prespite na balatone a na dalsi den ste za 5 hodin pri mori
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja by som sa nekúpala v ničom,čo spomínaš. Zápal by mi za tých pár dní kúpania nestál.