Ahojte, prosim neukamenujte ma, viem ze sa nazory lisia ako asi na vsetko, som prvorodicka, velmi vytuzene babatko, preto som opatrna a radsej si vsetko zistujem. Sli by ste v 22. tyzdni na koncert? Dostali sme listky na imt smile vianocny koncert. Moze taky hluk nejako skodit babatku? Dakujem.
Hluk určite nie. Ja by som sa skôr bála, ze ochoriem alebo v dave ma niekto nechtiac udrie do brucha..
Kľud chod. Neviem ako by toto mohlo bábätku uškodiť.
Ja som bola tiež okolo 22tt na festivale, rovno pod pódiom.
Malý mi kopal v bruchu ako šialený a zostalo mu to, hneď, ako ide nejaká hudba, pustí všetko a ide tancovať 😂
Inak v pohode. Jediná vec, poslednú skupinu som už fyzicky nezvládala, šla som si sadnúť von, kým partia sa ešte zabávala. Ale tak bolo to do druhej ráno 😁
Ja som bola v 38tt. Manžel veľmi chcel ist na obľúbenú skupinu a nemal s kým. Zobrala som si vankúš, sadla na lavičku a počúvala som. Ľudia okolo boli veľmi ohľaduplní.
Dodnes mame z toho srandu a krásne spomienky.
My sme chodili na hokej aj na koncerty. Nevidim dovod preco by zena mala v tehotenstve prestat zit
Kľudne chod ja som som celé leto chodila na koncerty tehotná a v pohodicke dokonca som bola týždeň pred termínom na koncerte a zvládla som úplne naparadu 😂
Jasnee chod
Ublizit neublizi- ale priprav sa, ze si koncert kvoli babu mozno neuzijes a mozno budes musiet aj konecert opustit. Toto sa stalo mne pri prvom- isla som a tie zvuky babu nerobili dobre- dobre ze mi brucho nevykoplo, velmi sa krutilo a mne bolo po 20minutach tak neprijemne, ze som musela ist von a uz som sa ani nevratila. Takze chod, vyskusaj, uzi si to a ak sa nebude dat....nic sa nedeje, pojdes na dalsi koncert, ked bude babo vacsie...🙃🙃🙃
Asi si nikdy nebola na ziadnom festivale, inak by si sa nepytala 🙈 vsade plno tehotnych, aj vo vysokom stadiu tehotenstva...
ja som bola v 32tt na festivale 🤣 babatku to neublizi urcite, len moze byt aktivnejsie. ale urcite na co treba dat pozor je nejaky vacsi dav a tak. tomu som sa ja vyhybala, vacsinou som postavala obdalec a ani rovno pod reprakmi ci podiom som sa nepohybovala. na tvojom mieste by som isla a uzila si to 😉
Imt smile nie je Rammstein, teda žiadna divočina. Kľudne by som išla, hluk určite nevadí.
A v čom by ten hluk škodil?
Ďakujem za komentare zienky, nie nie som teda festivalovy typ, takze nemam toho vela takeho odziteho😃 Na koncert teda ideme a tesim sa 🙂
Listky mame na sedenie, takze ziadny strkajuci ludia a podobne.
Ja som sa tak nejak vydavala hudba hulaka a ja skalala do rana v 12kilovych satach...nic mu nebude
Nesla by som. Ublizit mu neublizi, ale vsetko pocuje. A citi vibracie. Bez moznosti uniku od toho vsetkeho.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie, neublíži...