Chodil niekto na plaváreň, alebo nejaké kúpele, kde je najbezpečnejšie, teda okrem Žabky?
ja chodím normálne na plavošku štiavničky. aby to bolo "bezpečnejšie" (predpokladám, že sa strachuješ kvôli nejakým infekciám napr.), používam tampóny Ellen - sú to probiotiká, ktoré sa z tampónu rozpúšťajú vo vlhkom prostredí - teda dáš si ich pred vstupom do bazéna, keďže teraz nemáš menzes (teda ak si tehotná...). ak sa bojíš, aby do teba niekto nenarazil, príď ráno o deviatej - max 20 ľudí... btw, sauna je tiež bezpečná, ja si dávam také 5 minútovky, upozornila som na seba aj plavárenskú zdravotníčku ak by som náhodou mala skolabovať - povedala, že všetko ok... že sa nemám báť... plávanie v tehotenstve je mega super - neboj sa!
aj ja chodím na Štiavničky, doobeda tam je skoro prázdno, plávanie je super. 🙂 Nemaj obavy. Ja probiotiká preventívne jem.
ja ked som bola tehotna s prvym dietatom som chodievala na plavaren stiavnicky,,,ale dostala som brutalnu infekciu pseudomonas aeroginoza ci ako sa to vola,,,vraj je to bakteria chlorovej vody a prenasaju ju starsi ludia vraj u nich je to bezne skr ich imunitneho systemu,,,skoncila som v nemocnici a nikdy viac chlorovy bazen,...!!!
Ja som chodila v druhom a treťom trimestri na krytú plaváreň na Štiavničkách asi raz za 2-3 týždne. Bolo mi tam vždy dobre a príjemne a nikdy som nič nechytila.
Ahojte, ja som bola tiež par krat, dokonca pocas prveho trimestra, uplne v pohode a aj do pary som chodila
To ci niekto dostane infekciu zavisi aj od jeho imunitneho systemu. Ja som chodila tiez cele tehotenstvo na plavaren a aj inde a nic som nedostala. Ale mam kamosky, co sa na vodu len pozru a uz maju infekciu.
Takze to je tazko takto posudit.
ahojte, tiež som začala plávať na Štiavničkách, zatiaľ som bola 3x, som v 17 tt a zatiaľ som nechytila nič.. Používam tampony z lekárne napustené nejakou látkou, ktorá neprepúšťa vodu.. Kedysi som mávala problémy s kandidózou, tak pevne verím, že nedostanem žiadnu pliagu..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ako bezpečné-či tam nie sú žraloky? či ? 😀