Jaké seriály sledujete při těhotenství ? Já sleduji Ferihu,Ulici,Hart of Dixie,mimčo kope,těším se 🙂
Ted' docela letím na turecké chlapy 🙂
Jak prožíváte těhotenství ? 🙂
Prepac ale toto je otazka z kategorie zbytocnych tehu nie je ine obdobie co sa tyka serialov takze pozerala som to co aj ked som nebola tehu
😀 toto je čo za otázku? 😀
@evarakosnikova mňa zaujalo, že ťa dieťa kope už v 6tt, to máš nejaké extrémne vyspelé dieťa. 😕
mozno, ze "mimco kope" je nejaky serial 😀. Absolutne nemam cas na serialy.
Kristovanoho!!!!! Netusila som, ze tehotensle hormony mozu s niekym az tak mlatit... Ale mozno sa zakladatelka nadeja, ze pravidelnym a intenzivnym pozeranim na tureckych chlapov v TV sa dopracuje k tomu, ze syn sa bude na nejaku Turkische Star podobat... Marna snaha, geny neojebabres 😝
Ja tak ako aj vzdy How i met your mother, Dexter, Big beng theory. Orange is new black a este sme na nettflixe objavili serial Orphan black. A dieta si kope, lebo je nestastne, ze sedim a nekolisem ho chodzou.
@molka tak to som si ani nevsimla ze je len 6tt nuz niektore tehulky zacnu citit aj pohyb spermii a budu tvrdit ze ich vyplieskali bicikom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nikdo nic nesleduje ? ☹