Ahojte, šli by ste na teambuilding v tehotenstve? Ide o väčšiu akciu, cca až 200 ľudí, od rána do večera, mimo môjho bydliska... Zároveň chcem ísť, bolo by to fajn, rôzne aktivity, nové miesto, ale bojím sa toho, že tak veľa ľudí (kvôli nejakej chorobe a pod.) a hlavne to, že je to mimo môjho bydliska, takže sme tam od rána do večera a neviem hocikedy odísť odtiaľ.... Chodili ste na takéto akcie aj v tehotenstve? Ďalšia vec je, že zatiaľ nikto nevie, že som tehotná (akurát som začala druhý trim), ale tak ja celkovo nepijem, takže to nejako neriešim.. ďakujem za rady
Bola som tehotná na teambuldingu. Aj ďalšia kolegyňa.
Isli sme z BA do Tatier a bolo super
samozrejme, prečo nie? Netreba sa všetkého dopredu báť, "tak veľa" ľudí ťa nezožerie, ochorieť môžeš aj pri nákupe v obchode...
Tiez som bola tehotna na teambuildingu - 3dnovom, cca 200-300 ludi. Pokial nemas nejake problemy, nevolnosti, nevidim dovod neist 🙂
Mozno by som niekomu blizkemu v praci o tehotenstve povedala (pre kazdy pripad) 🙂
Ale veď chorobu môžeš chytiť aj v práci, v obchode, u rodiny, hocikde inde. Choroby sa nerozširujú len na teambuildingu.
Nemáš žiadne problémy si len tehotná. Piť nebudeš, aktivity si vyberieš aké môžeš a domov môžeš ísť tiež kedy chceš, taxíky, autá, autobusy existujú.
ja som bola a dokonca som sa bola previest na vrtulniku. To som bola v 6.tom mesiaci ale mali sme to vonku. A musim povedať, ze ani ma nenapadlo neist.
Ďakujem baby, dr mi na poslednej poradni spomínala, že sa jej vraj kopia pacientky s covidom alebo črevnou virózou, tak odvtedy premýšľam, predsa len mám taký pocit opatrnosti, aby som si potom niečo nevyčítala, ale veď športové výkony nejdme vydávať, skôr iné aktivity by som uprednostnila...
@januska12323 práveže toto je nejaký penzión v lese, necelé dve hodiny cesta autobusom, tak preto som aj taká trochu, že keby je to tu bližšie tak to neriešim
ak nemáš žiadne problémy tak kľudne choď... prinajhoršom odtiaľ pôjdeš domov taxikom, alebo si niekoho dohodni aby si mala aký taký kľud - poistku že keby niečo...
ja som tehotná chodila denne do školy 40 km tam - 40 naspäť.
ale to si myslím že už preháňaš. ja by som úplne v pohode išla, veď tehotenstvo nie je choroba 🙂
@eliskadad1 ďakujem, asi aj pôjdem 🙂 no bábätko je vytúžené, tak áno, mám strach, aby bolo všetko v poriadku
Nešla.je plno covidu a iných viróz.Ano.mozes to chytiť aj v obchode.kam ísť musíš na rozdiel od mega akcie.kde ťa vôbec netreba.
Musíš sa rozhodnúť sama keď aj nepôjdeš nič sa nedeje.
Ak sa ešte nevie, že si tehotná, máš výhovorku? Nie je to povinné?
@ibrunova povinné to nie je, kto nejde, bude normálne pracovať, ani kolegyňa nejde a povedala len, že nechce ísť, že nie je na takéto akcie a nikto to nerieši
Čo by som dala za to keby u sa nás v práci neriešilo prečo niekto nejde na teambuilding🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nevidím dôvod neísť.